Industry Wire

Geplaatst door Trend Micro

Trend Micro presenteert nieuw partnerprogramma

Amsterdam, 28 mei 2024 – Trend Micro, leider in cyberbeveiliging, introduceert een nieuw partnerprogramma dat ontworpen is om de winstgevendheid van partners te vergroten, meer leads te genereren en hun diensten en opleidingsmogelijkheden uit te breiden.

“Ons nieuwe partnerprogramma is een belangrijke stap in onze toewijding aan het kanaal en ons vermogen om de groei en winstgevendheid van partners te ondersteunen”, aldus Jacky Polak, Channel Director Netherlands bij Trend Micro. “Door onze focus op eenvoud en flexibiliteit bieden we onze partners de kans om zich samen met Trend Micro te ontwikkelen en een bredere ontwikkeling te omarmen naar een servicegeoriënteerde business.”

Te midden van escalerende cyberrisico’s en IT-complexiteit moeten partners reageren op de veranderende vereisten van klanten en hun aanbod aanpassen van oplossingen naar diensten, van detectie naar preventie en van beveiliging naar risicobeheer. Met Trend Vision One – waardoor klanten risico’s over hun hele aanvalsoppervlak kunnen beheren – hebben partners een krachtig platform om hen met deze transitie te helpen.

Om het uitgebreide aanbod van technologische mogelijkheden en de veranderende eisen van de markt te ondersteunen, heeft Trend een partnerprogramma gecreëerd dat onder meer het volgende levert:

 • Een wereldwijde basis voor groei en winstgevendheid
 • Eenvoud voor meerdere partnertypes en voordelen
 • Objectieve inzichten in de capaciteiten van partners
 • Een Partner Enablement & Learning Map die verder gaat dan producttraining
 • Customer Success-tools en programma’s om groei te ondersteunen
 • Een Partner Capability Model (PCM) om het succes van partners in kaart te brengen

Met de implementatie van het Trend-partnerprogramma kan het kanaal zijn verdienpotentieel exponentieel vergroten en tegelijkertijd de ontwikkeling van diensten en opleidingsmogelijkheden vergroten.

Andere voordelen voor partners zijn:

 • Generatieve AI-mogelijkheden in Trend Vision One maken het voor SOC-teams mogelijk om dagelijkse workflows te versnellen en prestaties en productiviteit te verbeteren.
 • Meer winstgevendheid met gestapelde voordelen, waaronder dealparticipatie en co-selling, concurrerende private aanbiedingen en influenced revenue uit diensten en consulting voor erkende partners.
 • Uitgebreide diensten met nieuwe competenties om technische en servicevalidaties te verdienen in cloud security, professional services, managed security services, SOC, IR en meer.
 • Kansen voor co-selling en het genereren van meer leads met meerdere lead-gen tools en workshops voor klanten, waaronder: co-branded risk assessments, cloudbeveiliging voor AWS en Azure workshops, online demo-omgevingen, marketplace incentive-campagnes en meerdere co-sell en co-branded sales tools.
 • Immersive learning met Trend Campus, wat hybride leren ondersteunt over drie progressieve tracks, alsmede diepgaande 1:1 consultatie voor competency partners.
 • Een geïntegreerde digitale ervaring via partnerlocator, partnerportal, mobiele app, leadsdashboard en cloudmarktplaatsen.

Het Trend-partnerprogramma is gebouwd op basis van een bloeiende channelorganisatie die bestaat uit 147.000 partners – waarvan meer dan de helft het afgelopen jaar deelnamen aan cyberbeveiligingstrainingen. Dealregistratie is significant toegenomen, zeker door co-selling partners, met 42% jaar-op-jaar in AWS CPPO-partners en met 46% jaar-op-jaar in MSP-partners die XDR verkopen.

Wesley Niels, Cloud Director EMEA bij DEPT, Netherlands: “DEPT en Trend Micro vormen een uitstekende match door hun gedeelde cloudagnostische aanpak. We sluiten naadloos op elkaar aan om robuuste beveiligingsoplossingen te leveren. Met een uitstekend partnerprogramma en de expertise van proactieve account- en partnermanagers zorgt Trend Micro er niet alleen voor dat onze klanten bescherming van het hoogste niveau krijgen. Het versterkt ook onze gedeelde inzet voor uitmuntende cyberbeveiliging.”

Bezoek de website voor meer informatie over het nieuwe partnerprogramma.

Over Trend Micro

Bij Trend Micro draait alles om het creëren van een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Wij zijn van mening dat cyberrisico’s ook bedrijfsrisico’s zijn, en stellen organisaties in staat om volledig inzicht te krijgen in hun digitale assets om beter begrip te krijgen van hoe goed ze beschermd zijn en waar ze hun investeringen moeten prioriteren om deze risico’s te verlagen.
Trend Micro helpt organisaties cyberrisico’s te verlagen door te anticiperen op wereldwijde veranderingen in moderne infrastructuren, evoluties in bedreigingen, verschuivingen in gebruikersgedrag en vooruitgang in de ontwikkeling van applicaties. Het bedrijf helpt klanten om hun cyberbeveiliging te transformeren van het gebruik van geïsoleerde technologieën naar een uniform beveiligingsplatform dat digitale transformatie, samenwerking tussen hybride teams, SOC-modernisering, consolidatie van leveranciers en operationalisering van zero trust-strategieën versnelt, en tegelijkertijd integreert met hun bestaande investeringen en partnerecosysteem.
Ons platform en services worden ingezet door meer dan 500.000 zakelijke klanten in 175 landen en worden erkend door branche-analisten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht