Industry Wire

Geplaatst door Soda

Twill en Soda winnen The Lovie Award

Twill, de scale-up van Maersk, en Soda, digital product design bureau, hebben een Lovie Award gewonnen. In de categorie Services bleken Twill en Soda een gouden combinatie. 

Twill vroeg Soda om te ondersteunen bij de ontwikkeling van een platform voor het boeken en managen van logistiek en transport, speciaal voor MKB-bedrijven. Met een gebruiksvriendelijke en intuïtieve user interface kunnen gebruikers op eenvoudige wijze een container laten verschepen en worden zij ondersteund bij alle processen die hierbij komen kijken in meer dan 160 landen. In 2021 zijn er al 13 keer meer containers verscheept dan in het voorgaande jaar.

Samen met het team van Twill zorgde Soda voor onder andere een integratie- en transformatiestrategie, een design systeem en een sterk user experience (UX) design voor het nieuwe platform. En dat bleef bij de jury en het publiek niet onopgemerkt.

“Soda studio blonk uit in zijn categorie en toonde fantastische bekwaamheid in digitale innovatie en creativiteit”, zegt Nicolas Roope, Executive Chair van IADAS. “Deze prijs is een bewijs van de vaardigheid, vindingrijkheid en visie van de makers.”

Digitale prijs voor een analoge wereld

Menno Veen, Twill’s Head of Product: “Het winnen van deze mooie prijs maakt ons enorm trots. Ons platform biedt MKB-bedrijven makkelijk en eenvoudig toegang tot kansen die eerder alleen weggelegd waren voor de grootste spelers. We zijn dankbaar voor de langdurige fijne samenwerking met Soda waardoor we al ruim vier jaar de beste klantervaring kunnen bieden. Het winnen van deze The Lovie Award is opnieuw een fantastische erkenning door de industrie voor het mooie resultaat dat we samen hebben neergezet voor de klant.”

Impact maken met hoogstaande end-to-end service

Managing UX Director Flin Nortier van Soda is enorm trots op de winst: “Twill laat je zien hoe je de leider kunt worden met een zeer hoogstaande end-to-end service in een analoge markt. Als bureau zijn we erg trots op onze samenwerking en de mogelijkheid om samen innovatie en impact te maken in deze industrie.”

Over The Lovie Awards

The Lovie Awards is de allereerste pan-Europese prijs die speciaal in het leven is geroepen om de volledige breedte van inhoud te omarmen die voor het Europese internet is gemaakt in websites, video, advertenties, mobiel, apps en spraak, podcasts en sociale media.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht