Industry Wire

Geplaatst door Expert

Uitbreiding directie Expert

NIJKERK – Per 20 mei jl. is Daniela Sarlo benoemd tot commercieel directeur van de Nederlandse Expert Groep. Door de grote groei en verdere professionalisering van Expert in de afgelopen jaren, is in nauw overleg tussen directie, bestuur STAK en raad van commissarissen, besloten om de directie uit te breiden. Samen met algemeen directeur Dik Pijl zal Daniela Sarlo verder meebouwen aan een toekomstbestendig Expert.

Met het toetreden van Daniela Sarlo tot de directie van Expert zullen er geen wezenlijke veranderingen worden doorgevoerd in de strategie van het bedrijf. De focus van de directie blijft met name gericht op het ondernemerschap met de klant centraal. Algemeen directeur Dik Pijl over de uitbreiding: “Ik ben heel blij met de toetreding van Daniela tot de directie van de Nederlandse Expert Groep om samen Expert naar een volgend niveau te brengen.”

Over Expert

Expert is al ruim 50 jaar dé klant- en servicegerichte vakspeciaalzaak in de home-elektronica-retail. De retailformule onderscheidt zich met drie pijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Expert gelooft volop in lokale ondernemers. Het maakt niet uit of de klant in een van de 132 Expert-winkels, of via de webshop www.expert.nl een bestelling plaatst: alles wordt geregeld door de lokale Expert-winkel. Expert bundelt zo de krachten van lokaal en landelijk, en van online en offline, tot één sterk merk. Dat is de kracht van Expert.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht