Industry Wire

Geplaatst door NDIX

Uitnodiging voor ICT²

25 juni 2019, Enschede – NDIX organiseert op donderdag 27 en vrijdag 28 juni in het FC Twente Stadion in Enschede een groots evenement dat volledig in het teken staat van verbinden en kennis uitwisselen. Meer dan 500 bezoekers zullen tijdens deze 1e editie van ICT² op de hoogte gesteld worden van de laatste in’s- en out’s van de ICT-wereld zoals cybersecurity, blockchain, 5G en andere actuele ontwikkelingen.

Meer dan 75 parallelsessie verdeeld over 2 dagen

De samenwerking met gemeente Enschede, ROC van Twente, Saxion Hogeschool en de Universiteit Twente en diverse bedrijven, ook vanuit de grensregio in Duitsland hebben geleid tot een uitgebreid en zeer gevarieerd programma met meer dan 75 parallelsessies. Alle actuele onderwerpen met betrekking tot digitalisering zoals 5G, Smart city, Blockchain, Cybersecurity komen aanbod. Er is een app ontwikkeld waar het volledige programma instaat en waar bezoekers onderling met elkaar kunnen linken.

ICT square is gratis toegankelijk
NDIX wil bedrijven, overheden, zorg, onderwijs, maar ook de burger graag met elkaar verbinden. De exponentiële groei in digitalisering raakt ons allemaal en iedereen staat voor een andere uitdaging. Door de toenemende rol van ICT in de samenleving ontstaan er vragen (wat betekent dit voor mij?) en zullen nieuwe uitdagingen elkaar snel opvolgen. Precies daarover gaat ICT². Tijdens ICT² hopen we vanuit verschillende invalshoeken mensen met elkaar te verbinden en door nieuwe samenwerkingen elkaar te kunnen versterken. Dus niet alleen voor ICT-ers, iedereen die interesse heeft in de toenemende digitalisering is van harte welkom!

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht