Industry Wire

Geplaatst door UNIT4

Unit4 verbetert zelfsturende ERP-ervaring met Smart Services

Utrecht, 15 mei 2019 – Unit4, een ERP-leider gericht op de complete werkbeleving van mensen, kondigt vandaag de nieuwe Smart Automation Services voor Business World ERP-klanten aan. Dit is een belangrijke stap in de continue levering van de volgende generatie automatisering, waarbij mensen meer plezier beleven aan hun werk omdat processen zichzelf sturen.
De Smart Automation Services maken gebruik van machine learning om automatisch servicestromen toe te wijzen en af te ronden, zodat mensen slimmer kunnen werken en meer tijd kunnen besteden aan het uitvoeren van werk dat resultaten en een persoonlijke beloning oplevert.
Vier jaar geleden kondigde Unit4 zijn ambitie aan om de ERP-monoliet te transformeren en een zelfsturende ERP te realiseren voor op mensen gerichte organisaties, waardoor de beleving van mensen wordt getransformeerd. Het bracht in 2017 het People Platform uit, een service-orchestratieplatform en het moderne fundament voor Unit4-toepassingen, waardoor zelfsturende mogelijkheden op basis van voorspellende, event-centrische en patroonherkenningstechnologieën mogelijk werden. De nieuwe Smart Automation Services maken gebruik van machine learning in het People Platform om analytisch-gedreven interacties aan te sturen.
Twee diensten die vandaag worden geleverd zijn:
  • Smart Resource Planning – automatische planning van serviceorders. Voor organisaties met een hoog volume aan serviceorders, waar tijd voor planning en voltooiing essentieel is voor SLA’s en marges. Transparante planning en resourcemanagement zorgt voor een optimaal gebruik van de tijd van mensen en maakt tijd vrij voor andere taken.
  • Smart Invoice Processing – een geautomatiseerde facturatieservice waarbij het systeem boekhoudkundige informatie op de factuur toepast voordat deze automatisch wordt verspreid ter goedkeuring van de betaling.
“We veranderen ERP tot een verzameling van proactieve diensten die een volledig nieuwe en veel soepelere ervaring voor mensen opleveren. Binnenkort hoeven klanten niet langer in te loggen op Unit4-toepassingen om ervan te profiteren”, aldus Claus Jepsen, Deputy CTO bij Unit4. “Dat is ons doel, en onze Smart Automation Services zijn een cruciale volgende stap in het leveren van een zelfsturende gebruikerservaring.”
– einde persbericht –
Over Unit4
Unit4 is ‘in business for people’. Sinds het begin van de jaren tachtig hebben wij ons gespecialiseerd in software voor serviceorganisaties waar mensen centraal staan en het verschil maken. Onze technologie is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen – het verbetert hun efficiëntie en productiviteit en stelt mensen in staat om juist tijd te besteden aan hun eigenlijke werk zoals het helpen van hun klanten.
Door gebruik te maken van de nieuwste AI-, machine learning en digitale technologieën kunnen onze klanten bedrijfskritische gegevens beter dan ooit interpreteren. Onze cloud ERP- en industriegerichte oplossingen leveren snelle inzichten voor organisaties in sectoren zoals de zakelijke dienstverlening, het hoger onderwijs en de publieke en non-profit sector. Met onze software kunnen mensen meer waarde creëren voor zichzelf, hun organisatie en hun klanten.
Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of ons volgen op Twitter of LinkedIn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht