Industry Wire

Geplaatst door Delta

Wereldprimeur: Belgische multi-asset tracker Delta integreert als eerste mobile NFT explorer

De beleggingstracker Delta kondigt vandaag aan dat het de werking van haar app uitbreidt met NFT-functionaliteiten, door onder meer gebruikers in staat te stellen NFT’s te verkennen en tracken naast de aandelen, crypto en fondsen die ze bezitten.
 
Delta is een multi-asset tracker die gebruikers één duidelijk en volledig overzicht biedt van hun complete beleggingsportefeuille. De app stelt gebruikers in staat om de totale waarde van hun crypto’s, aandelen, NFT’s en fondsen op één plek te bekijken en te volgen, en geeft hen de tools en grafieken om op de hoogte te blijven van hun financieel vermogen en om betere beslissingen te nemen, nu en in de toekomst.
Gebruikers kunnen hun Web3 wallet verbinden met de Delta app en hun NFT’s kunnen tracken samen met hun andere assets (onder voorbehoud van Apple iOS-beoordeling). Voorlopig is alleen connectie met Ethereum wallets mogelijk, maar later dit jaar worden er ook andere wallets toegevoegd. Gebruikers zullen de NFT’s die ze bezitten kunnen opvolgen, maar ook meer dan 18 miljoen NFT’s kunnen ontdekken en tracken via een eigen NFT-explorer.
Nicolas Van Hoorde, CEO van Delta: “De meeste retailbeleggers jongleren vandaag met meerdere financiële apps, waardoor het echt moeilijk is om een accuraat overzicht te krijgen van hun beleggingen. Met connecties met meer dan 5.000 banken en brokers is Delta de eerste app die gebruikers een volledig beeld geeft van hun beleggingen – inclusief NFT’s – op één plaats.”
2021 was het jaar waarin NFT’s echt mainstream gingen. Volgens een recent rapport van NonFungible.com sprong de totale waarde van alle NFT-transacties wereldwijd met 21.350 procent naar meer dan 17 miljard dollar in 2021, van 82,5 miljoen dollar in 2020.
“Delta helpt mensen goede financiële beslissingen te nemen door hen een overzicht te geven van hun vermogen en door alle nodige tools te bieden om hun vermogen te analyseren. Hoewel NFT’s geen klassieke beleggingsassets zijn, geloven we dat NFT’s deel zullen uitmaken van de investeringsportefeuille van veel consumenten en daarom zijn we ongelooflijk enthousiast om ze toe te voegen aan het Delta-universum. We zijn altijd trots geweest op ons mooie design en we hopen dat gebruikers het leuk vinden om hun NFT’s te kunnen bekijken en nieuwe collecties te ontdekken via onze app”, vervolgt Nicolas Van Hoorde.
Op 13 april om 18:00 uur organiseert Delta een live webinar over NFT’s, met Delta CEO Nicolas Van Hoorde en Bert Dries, aka Musketon, een Belgische creator die van de ene dag op de andere cryptomiljonair werd door zijn eigen NFT’s te verkopen. Registratie is gratis en kan via delta.app/webinar.
Delta is onderdeel van eToro, het toonaangevende sociale beleggingsnetwerk met meer dan 27 miljoen geregistreerde gebruikers.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht