Industry Wire

Geplaatst door e-Matching

Zomerdrukte online dating en bij speeddates

Nijmegen 22 juli – De vakantieperiode is weer aangebroken en dat is altijd de periode dat singles actiever op zoek zijn naar een relatie. In de zomerperiode ziet e-Matching (dating voor hoger opgeleiden) het aantal inschrijvingen en ook het aantal deelnemers aan speeddates omhoog gaan.

Alleen zijn
Jasper Jan de Konink, mede-oprichter e-Matching: ‘Natuurlijk gaan veel mensen op vakantie en hebben dan even geen tijd om te gaan daten. Maar veel singles zijn ook een deel van die tijd thuis en in die periode kan het alleen zijn zich juist extra laten voelen. Zeker als men al kinderen heeft en bijvoorbeeld de kinderen ook een periode met de ex-partner op vakantie zijn biedt dat juist prima mogelijkheden om een relatie te zoeken.’

Vakantieliefde
Ook tijdens een vakantie kan men een leuke match tegen komen. Maar voor een duurzame relatie gaat men bij voorkeur op zoek naar een partner die in de buurt woont.

De Konink: ‘Dat verklaart misschien ook het toenemende aantal deelnemers aan speeddates die we door het hele land organiseren (60 speeddates in juli/augustus in steden zoals Amsterdam en Utrecht, maar ook in Maastricht en Assen).
Steeds meer van onze leden kiezen voor de live-ontmoeting als aanvulling op het online daten. Tijdens zo’n speeddate-avond ontmoet je wel 15 tot 20 matches en je kunt jezelf direct laten zien zoals je echt bent. Onze ervaring is dat je bij een echte ontmoeting heel snel weet of een match er in zit.’

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht