Deel dit artikel
-

Brandsupply van start in Duitsland en Frankrijk

De Nederlandse marktplaats voor designers en opdrachtgevers Brandsupply rolt zien dienst uit naar Frankrijk en Duitsland.

Directeur Orlando Keileman noemt het een logische stap om zijn site ook geschikt te maken voor het buitenland. Behalve dat Brandsupply in het Duits en Frans is vertaald, zijn ook twee landenmanagers aangesteld om de nieuwe klanten in hun eigen taal te kunnen aanspreken.

Anderhalf jaar geleden ging de marktplaats van start om te bemiddelen tussen MKB’ers die grafisch materiaal zoeken en de makers daarvan. De opdrachtgever bepaalt zelf wat hij wil betalen voor het gezochte werk. Designers kunnen er met voorstellen op inschrijven.

Brandsupply zegt, dat het sinds juli 2010 148.000 euro heeft uitbetaald aan designers die opdrachten wonnen. Een kleine 3.500 ontwerpers hebben zich aangesloten op het platform. Zij zijn gespecialiseerd in uiteenlopende soorten ontwerpen. Dat varieert van logo’s tot websites en van banners tot print en huisstijlen.

Per succesvol afgeronde transactie strijkt Brandsupply 15 procent commissie op en 29,95 euro voor het plaatsen van de advertentie.

Foto: VFS Digital Design (cc)

Deel dit bericht

4 Reacties

Roel Masselink

Dit is niet echt nieuw, ontwerpen voor geld zit al 2 jaar in duitsland (http://www.logo-design.de) en is trouwens goedkoper. Daarnaast zijn er veel meer ontwerpers actief op de site!

Dave Fredo

Goed nieuws! Ik en mijn designvrienden zitten al ruim een jaar bij Brandsupply. Toch maar even mijn Frans en Duits bijspijkeren om zo meer kans te maken 😉

Gerrit Dirkx

Sinds kort ook in Nederland actief: http://www.designonclick.nl. Kijk eens rond op onze website en neus eens in ons portfolio rond. Wij bieden dezelfde diensten als de hierbovengenoemde firma(s) aan correcte prijzen!!

Micheal

Het is een slim en een logische stap.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond