Deel dit artikel
-

E-sites neemt belang in Techtwo

E-sites uit Breda neemt een belang in stadsgenoot Techtwo om het MKB beter te kunnen bedienen met WordPress-sites en webshops op basis van Magento.

Vanochtend maakte e-sites group bekend dat het belang van dertig procent neemt in Techtwo. “Nu kunnen we als groep een breder spectrum klanten bedienen”, zegt partner Sjoerd van Oosten. “Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en strategie, zij meer in het standaardwerk op basis van WordPress en Magento.”

Het is niet bekend hoeveel geld met de investering is gemoeid. Vooralsnog blijft Techtwo in het eigen pand, driehonderd meter verderop, zitten. Aangezien e-sites een nieuw onderkomen laat bouwen, is het niet uitgesloten dat Techtwo daar ooit aanschuift.

Met de investering speelt e-sites in op de trend dat steeds meer kleinere bedrijven een professioneler website laten maken. Het web krijgt ook voor het midden- en kleinbedrijf een meer strategische rol in de bedrijfsvoering.

E-sites heeft 43 medewerkers, Techtwo elf.

Van Oosten: “E-sites group heeft ook het label Fingerspitz. Dat is gespecialiseerd in internetmarketing. Dat wordt binnenkort apart gezet als een eigen entiteit.” Een expertise dat dan nog ontbreekt in de bedrijvengroep is een onderdeel dat zich richt op merkstrategie. “Steeds meer klanten komen buiten hun reclame- en communicatiebureau om direct naar ons. Aan die vraag willen we ook met eigen specialisten invulling kunnen geven.”

Deel dit bericht

1 Reactie

Robbert

Mooie ontwikkeling dit! Op goede zaken!…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond