Deel dit artikel
-

Flipboard nu ook in het Nederlands

De Nederlandse editie van Flipboard komt vandaag uit. Daarnaast is het sociale tijdschrift in andere talen verschenen.

De Nederlandse editie van Flipboard heeft dezelfde functionaliteit als de Engelstalige. Voor Nederlandse lezers is echter een categorie aan de Inhoudsgids toegevoegd met Nederlandse content: van bekende publicaties (waaronder De Volkskrant) tot kleine blogs en amateurfoto’s.

Vanaf vandaag is het sociale tijdschrift trouwens ook beschikbaar in het Duits, Italiaans, Spaans en Koreaans voor iPhone, iPad en Android-smartphones. Een bètaversie voor Android was al enige tijd beschikbaar. Alle edities van Flipboard zijn uitgebreid met Google+ en YouTube.

Verder komt Flipboard vandaag beschikbaar voor Android-telefoons, Kindle Fire en de NOOK. Die laatste twee tablets zijn alleen in de VS verkrijgbaar.

Het Amerikaanse Flipboard bestaat sinds 2010 en heeft sindsdien veel navolgers gekregen.

Deel dit bericht

4 Reacties

Jan Libbenga

Even een waarschuwing: de update vervangt automatisch de Engelstalige versie.

R.Jongejans

Flipboard account aangemaakt, probeer nu in te loggen, Gebruikersnaam is Goed, maar Wachtwoord, accepteerde ie niet of is Fout, nieuw proberen op te vragen, maar krijg geen respons !!
Wat nu,?? Want ziet er erg mooi uit, kunnen jullie mij helpen?
Bedankt alvast !
Gr.Ron

Karel Hoenderdos

Is er ook al een soort Flipbooks voor windows Laptops?

Jim Dekker

mijnheer,

Ik heb vandaag een fout gemaakt, en daarvoor betaald ! Op mijn smartfone, was een advertentie van Flipboard, met voor mij interessante onderwerpen, die ik graag lees, h, ik heb ergens getoetst, en tot mijn grote schrik, kreeg ik een sms van Lebara, dat ik mijn airtime moest betalen, terwijl ik een paar dagen geleden, dit nog had gedaan. Om een lange story kort te maken, ik ben 81 jaar oud, een beetje slecht ziende, en heb getoetst, wat ik niet had bedoeld, en nu vraag ik U beleefd, om mij het door mij betaalde bedrag, terug te betalen, want ik wil mij echt niet op Flip board abboneren. In afwachting, en groeten

Jim Dekker.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond