Deel dit artikel
-

HUB Uitgevers koopt Hyped.nl

IT-uitgeverij HUB Uitgevers neemt het roddeltechblog Hyped.nl over. De oprichter van het blog was sinds een jaar op zoek naar een nieuwe eigenaar, om de continuïteit te garanderen.

Eerdere gesprekken om de site te verkopen strandden, aldus oprichter Jeroen Bertrams: “Een overdracht bleek echter lastig, met name omdat een kopende partij voldoende redactionele kracht nodig heeft. Dat was niet het geval.”

HUB Uitgevers, waar voormalig Sanomabaas Paul Molenaar directeur is, is de kopende partij geworden. Bertrams krijgt de gewenste redactionele ondersteuning en gelegenheid zijn uitbreidingsplannen te realiseren.

Een van de eerste initiatieven is dat financieel-economische site Z24.nl Hyped.nl aanstelt als exclusief leverancier van berichten over persoonlijke technologie. Dat is niet verrassend, aangezien Molenaar van de aandeelhouders van Z24 is.

HUB Uitgevers exploiteert tientallen computer- en IT-gerelateerde titels.

Foto: Jonathan Mueller (cc)

Deel dit bericht

4 Reacties

Henk

Voor zover Hyped

Paul Watson

Het lijkt er op dat ze bij HUB ondertussen vergeten zijn dat ze dit blog hebben overgenomen.
Van voldoende redactionele ondersteuning kan men HUB niet echt beschuldigen. Hyped.nl is zo dood als een pier.

Erwin Boogert

Correct, Paul. Jeroen Bertrams zegt: “Door omstandigheden is de uitgever die het stokje zou overnemen niet langer beschikbaar, waardoor de site vooralsnog zonder uitgever en redacteur zit.” (http://goo.gl/9Ftuw)

Paul Watson

hyped is een puur copy/paste blog geworden.
Bronvermeldingen worden niet gebruikt.
Vaak gaat het met copy/pasten mis. Dan verdwijnen er plots woorden en letters.
Maar het ergste is de censuur. Als je commentaar hebt dan wordt je bericht gewoon verwijderd inclusief IP-ban.
Deze nieuwe eigenaar heeft er niets van begrepen. Misschien moet hij eens uitkijken naar expansie in Iran, Noord-korea, China,… waar censuur gemeengoed is.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond