Deel dit artikel
-

Marc Duijndam commissaris bij Funda

Marc Duijndam treedt toe tot de raad van commissarissen van huizensite Funda.

Daarmee volgt hij per 1 januari jongstleden Daniël Ropers op die de afgelopen twee jaar een commissariaat bekleedde bij de huizensite.

Ropers is sinds het voorjaar van 2010 commissaris bij Telegraaf Media Groep, dat sinds april volledig eigenaar is van Funda-concurrent Jaap. Om belangenverstrengeling te voorkomen, geeft hij zijn functie bij Funda op.

Duijndam zit samen met ondernemer Gerard Cremers en oud-topman van Wegener Jan Houwert in het orgaan dat toezicht houdt op de onderneming.

Marc Duijndam is momenteel managing consultant en commercieel verantwoordelijk bij Job Brokers. Daarnaast is hij adviseur bij LinkedIn en eBuddy. Hiervoor was Marc directeur en eigenaar bij Greenhouse Innovation, een adviesbureau voor innovatie en management consultancy. Hij zette tussen 2002 en 2008 de Nederlandse en Belgische organisatie van Google op.

Foto: Guido van Nispen (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Uitstekend bekeken

mooi! benieuwd meer naar de inhoudelijke advisering bij Linkedin. Was mooi geweest als dat iets meer belicht was. Is immers het eerst bedrijf dat weer eens mega IPO wil gaan doen. Zit er een adviseur van Linkedin onder ons, vragen we daar niets over. gemiste kans.

Hans Voorn

Gefeliciteerd Marc!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond