Deel dit artikel
-

Jeans kopen met een QR-app

Het is een winkel zoals je die nog niet eerder hebt gezien. Met eindeloze rekken waaraan jeans hangen, als lappen vlees in een slachthuis of verse was aan de drooglijn. Shoppen doe je met een app.

De Amerikaanse jeanswinkel Hointer uit Seattle heeft een winkel ingericht voor mannen die een hekel aan winkelen hebben. Zij kunnen snel langs de rekken lopen en met een app, waarin hun eigen maten zijn opgenomen, hun favoriete jeans selecteren. De jeans met de juiste maten liggen dan meteen klaar in een kleedkamer.

En daar houdt het niet op: afrekenen doe je niet bij de kassa, die er trouwens ook niet is, maar in de kleedkamer zelf, waar een betaalsysteem van QThru staat. Kleding die niet goed past, kun je meteen deponeren.

De winkelketen is opgezet door Nadia Shouraboura, voormalig hoofd Fulfillment van Amazon.com. Doordat zij geen winkelverkopers heeft, zijn de kosten laag.

Om video’s van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

2 Reacties

Teddy

Dit is een fantastische oplossing voor de man die niet van shoppen houd. Inderdaad niet voor de denim liefhebber. Deze stemt zijn aankoop grotendeels af op het gevoel van authenticiteit van het denimlabel en de winkel.

mats

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond