Fabrique vernieuwt lotto.nl

1 - Lotto - responsive 400 px
Pagina tools
PERSBERICHT - 10 december 2012 17:12 Fabrique [merken, design & interactie]

Met Lotto.nl heeft Fabrique vier merken van De Lotto vernieuwd en online gebracht. Fabrique ontwikkelde eerder al het vernieuwde toto.nl en luckyday.nl, en introduceerde de Europese miljoenenloterij eurojackpot.nl. De vernieuwde websites sluiten aan bij de strategie van De Lotto om de vier merken ieder een duidelijk eigen gezicht te geven.

Responsive design
Fabrique maakte lotto.nl ook geschikt voor tablet en mobiel. Door ‘responsive’ design schaalt de website mee op breedbeeldmonitor, tablet én smartphone. Bijzondere functies zoals het ‘schudden’ van de balletjes op je mobiel maken het meedoen vanuit trein, winkel of café extra aantrekkelijk.

Meer dan een spelletje
Voor één van de laagste lotprijzen van Nederland speel je mee voor grote geldprijzen. Lotto is meer dan een spel om geld te winnen. Alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid.

Bedrijf Fabrique [merken, design & interactie]
Contactpersoon Wendy van Leeuwen
E-mailadres wendyl@fabrique.nl
Telefoonnummer 06-47422400
Plaats Delft

Dit item is ingevoerd door een lezer, en niet gecontroleerd door de redactie. Na gebleken onjuistheden kan een item of artikel alsnog verwijderd worden

Reacties op "Fabrique vernieuwt lotto.nl"

Er is tot nu toe 1 reactie geplaatst. Reageer ook!

Ik ben benieuwd wat het effect van deze site is geweest.

Reactie plaatsen

Whitepapers

Meer whitepapers