Industry Wire

Geplaatst door T-Mobile

Moederbedrijf T-Mobile lanceert bijzondere samenwerking met band Gorillaz

Londen – Het moederbedrijf van T-Mobile, Deutsche Telekom, slaat de handen ineen met de band Gorillaz. De samenwerking komt voort uit Telekom Electronic Beats, het internationale muziekproject van Deutsche Telekom, en heeft als doel in heel Europa een nieuwe manier van muziekbeleving te creëren.
Om het nieuwe Gorillaz-album Humanz – dat op 28 april a.s. uitkomt – te vieren, lanceert Deutsche Telekom een campagne die toont hoe het creatieve gebruik van nieuwe technologieën een muziekervaring kan versterken. Het eerste resultaat van dit initiatief is een Augmented Reality-applicatie die gebruikers toegang tot exclusieve Gorillaz-content verschaft. Verder wordt er nog een aantal concerten in diverse regio’s aangekondigd.
“De magie van Gorillaz is dat ze zowel echt als virtueel zijn, een kenmerk dat het vernieuwende team van Telekom Electronic Beats goed heeft begrepen”, vertelt Gorillaz-manager Niamh Byrne, van Eleven Management. “Ze hebben een gedurfde stap in een onbekende richting gezet om zo onze visie te verwezenlijken.”
Gorillaz-lid Jamie Hewlitt voegt toe: “De samenwerking met Deutsche Telekom heeft ons in staat gesteld om te experimenteren, ontdekken en onze dromen tot leven te brengen.”
“We zijn er trots op dat de band ons heeft gevraagd om via Telekom Electronic Beats zoveel mogelijk mensen deze compleet nieuwe vorm van Gorillaz’ muziek te laten ervaren”, aldus Wolfgang Kampbartold, Vice President of International Market Communications bij Deutsche Telekom.
 
Ga naar www.electronicbeats.net voor meer informatie. Hier zijn vanaf 28 maart ook exclusieve opnames van de show van Gorillaz te vinden. Op korte termijn volgen nieuwe, lokale evenementen en aankondigingen.
######
Over Telekom Electronic Beats
Telekom Electronic Beats is een van ‘s werelds meest gebruikte, allesomvattende muziek- en lifestyleprogramma’s, met een brede keuze aan producten en diensten alsook prijswinnende content en evenementen. De afgelopen 17 jaar heeft Telekom Electronic Beats een universum van muzikale ervaringen via verschillende kanalen gecreëerd, met als middelpunt de website EB.net. Voorheen draaide het programma aanvankelijk om muziekmarketing, inmiddels onderkent Telekom Electronic Beats de sterke band tussen muziek en interesses als design, tech, mode en kunst op alle fronten. Telekom Electronic Beats heeft gewerkt met de allergrootste namen in muziek, van Grace Jones en Depeche Mode tot en met Moderat en nieuwkomers als Ry X.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht