Industry Wire

Geplaatst door En Serio

En Serio versterkt PR-team met Lisa de Jong

Amsterdam, 20 november — Tech PR-bureau En Serio verwelkomt Lisa de Jong als Account Executive. Als junior PR-consultant is zij verantwoordelijk voor het onderhouden van mediarelaties en de uitvoering van PR-activiteiten voor klanten zoals Juniper Networks, Leaseweb, MobileIron en Cellularline.

Lisa brengt de nodige kennis en ervaring op het gebied van events en (online) marketing met zich mee. Naast haar marketingstage bij Nespresso Nestlé S.A. en haar online-marketingstage bij Performics heeft zij tijdens haar studie in Groningen op de technische helpdesk van KPN gewerkt. Deze technische kennis vormt een solide basis om samen met ervaren collega’s effectieve en relevante PR-campagnes te bedenken en uit te voeren.

“Als gespecialiseerd PR-bureau zijn we altijd op zoek naar collega’s die enthousiast worden van PR én affiniteit hebben met technologie. Deze eigenschappen zijn essentieel om onze klanten de beste kwaliteit te bieden. Lisa beschikt over deze kwaliteiten en we zijn blij haar nu aan boord te hebben. En met haar komst voegen we nog meer marketingervaring toe aan ons team zodat we klanten nog beter kunnen begrijpen en ondersteunen in het behalen van hun doelen,” zegt Eric Dragt, oprichter en directeur bij En Serio.

Over En Serio

En Serio is het PR-bureau voor tech innovators. Opgericht in 2009 in Amsterdam en met een passie voor technologie zet het team zich iedere dag in om klanten te ondersteunen bij het bedenken en uitvoeren van effectieve en creatieve PR-, content- en social media-campagnes. Kijk voor meer informatie op www.enserio.nl of volg ons op Twitter @EnSerioPR.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht