Industry Wire

Geplaatst door Peijs Verpakkingen

Peijs Verpakkingen lanceert nieuwe webshop

Peijs Verpakkingen lanceert vandaag haar nieuwe B2B-webshop en maakt het daarmee eenvoudiger dan ooit om verpakkingsmaterialen, disposables en toiletinrichting online te bestellen. Ze realiseren hiermee een online platform waarbij gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie vooropstaat. Peijs heeft daarmee hoog ingezet! De webwinkel voor verpakkingen kent namelijk een aantal innovatieve functionaliteiten die veel business-to-business webshops het nakijken geven. Ook deelt de specialist in verpakkingen haar vakkennis online, zodat klanten snel en effectief een weloverwogen keuze kunnen maken.

Een webshop vol slimmigheden

Ruim een jaar geleden introduceerde Peijs Verpakkingen een nieuwe huisstijl. Onder de noemer ’Slim verpakt’ zette het bedrijf haar kernwaarden op de kaart, namelijk: Slim samenwerken, Slim advies, Slim investeren, Slim bedacht en Slim ontzorgen. De nieuwe online omgeving borduurt hierop voort. Marc Schijlen, Marketing en communicatie coördinator bij Peijs Verpakkingen, legt uit: “Onze kernwaarden komen terug in elk aspect van de webwinkel. Zaken waarin ‘Slim advies’ bijvoorbeeld tot z’n recht komt zijn de uitgebreide productteksten en specificaties. Ook maken we klanten attent op de voor- en nadelen van producten. Dat is specialistische kennis waar B2B-klanten echt iets aan hebben en waarmee we ons onderscheiden.”

Alain Sijbers, Hoofd verkoop binnendienst, geeft nog een aantal voorbeelden. “Omdat wij ook veel bedrukte en maatwerk verpakkingen ontwerpen en leveren, vroegen klanten ons om een functionaliteit waarmee ze deze artikelen online kunnen beheren en bestellen. Dat is vanaf nu mogelijk!”

“Veel van onze klanten maken eveneens gebruik van Peijs voorraadbeheer”, vervolgt Sijbers. “Hierbij slaan wij gepersonaliseerde verpakkingen op in ons magazijn, deze worden vervolgens naar behoefte uitgeleverd. Op deze manier hoeven klanten zelf geen kostbare ruimte vrij te houden voor de opslag van verpakkingsmaterialen. Met behulp van een webshopaccount kunnen onze klanten nu ook de actuele voorraad in ons magazijn monitoren en beheren. Een extra stukje service waarmee we het onze klanten nog makkelijker maken.”

Extra voordelen voor geregistreerde klanten

Bedrijven en instellingen kunnen verpakkingen in de online shop van Peijs bestellen zonder dat ze daar een account voor hoeven aan te maken. Ze lopen dan wel een aantal aantrekkelijke voordelen mis. Wie een gratis account aanmaakt profiteert, naast functies t.a.v. maatwerk producten en voorraadbeheer, van o.a. snel opnieuw bestellen van favoriete artikelen, de mogelijkheid om zelf bestellijsten aan te maken en een volledige orderhistorie. Verder kunnen zij met een webshopaccount op rekening kopen.

Geoptimaliseerd van desktop tot smartphone

Een van de speerpunt bij het ontwikkelen van de Peijs webshop was dat deze geoptimaliseerd werd voor elk gangbaar beeldschermformaat. Of men de webshop nu bezoekt op een computer met grote monitor, laptop of mobiele telefoon; op elk apparaat werkt de webwinkel uitstekend!

Webshop van de toekomst

Dat de webshop nu live staat, is voor Peijs Verpakkingen een mijlpaal. Dat wil echter niet zeggen dat de ontwikkeling ervan stopt. Peijs geeft aan dat ze het online platform voortdurend doorontwikkelen. Er staan namelijk al veel mooie functionaliteiten op de planning die de komende tijd stap-voor-stap toegevoegd zullen worden. Deze zullen de kernwaarden verder benadrukken en hebben als doel om bezoekers nog meer service en gemak te bieden.

Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje op www.peijs.nl!

Over Peijs Verpakkingen

Peijs Verpakkingen is een specialist op het gebied van verpakkingen en disposables voor de industrie, retail, horeca en (semi)overheid. In 1948 gestart als papierhandel, vandaag de dag is Peijs Verpakkingen uitgegroeid tot een begrip als het gaat om creatieve verpakkingsconcepten. De kracht van Peijs Verpakkingen ligt in het adviseren en oplossen van verpakkingsvraagstukken.

Wat medewerkers van Peijs gemeen hebben? Passie voor hun vak en dat is ook terug te zien in hun aanpak! Klanten beschikken over een persoonlijke verpakkingsadviseur die tot het uiterste gaat voor een verpakkingsoplossing die geheel naar wens is. Uitgangspunten daarbij zijn oprechtheid, betrouwbaarheid en samenwerking.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht