Deel dit artikel
-

Razorfish ook in Amsterdam

Het toonaangevende interactive agency Razorfish fuseerde recentelijk met I-Cube. Dit bedrijf had medio juni al Conduit Communications ingelijfd , inclusief de Amsterdamse vestiging. Razorfish Amsterdam werkt onder meer voor Nissan Europe en Fortis.

Conduit is momenteel druk bezig met www.nissan-primera.com. Deze meertalige branding-site zal dit najaar in dertig landen worden gelanceerd en is gemaakt in samenwerking met reclamebureau TBWA. Ook www.nissan.nl is van de hand van Conduit. Voor Fortis werd een intranet-applicatie gemaakt en nieuwe klanten zijn een particuliere bank en een chemiebedrijf.

Er werken momenteel 20 man bij Conduit Communications Amsterdam: digital strategists, web-developers en creatieven. Volgens Managing Director Michael Moore wil Conduit top e-commerce applicaties maken voor multinationals in de Benelux. Groei van het personeelsbestand is geen doel op zich, maar Moore verwacht eind 2000 zo'n 100 man in dienst te hebben. Eind dit jaar zal de fusie tussen Razorfish en I-Cube officieel zijn, en dan zal ook de naam Conduit gewijzigd worden in Razorfish Amsterdam.

Bij Razorfish werken nu 1000 man wereldwijd, waarvan de helft in Europa. Volgens Moore spenderen klanten tegenwoordig miljoenen aan volwaardige e-commerce applicaties. Om de risico's te beperken zoeken bedrijven daarom naar grote, wereldwijd opererende interactive agencies, in plaats van lokale dienstverleners. Volgens Moore onderscheidt Razorfish zich van andere agencies door de daadwerkelijke synergie tussen meerdere disciplines.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond