Deel dit artikel
-

Doek valt voor online modezaak Cravatta Pelliano

Online modezaak Cravatta Pelliano van Steijn Pelle en Bernd Damme, in 2012 door Sprout nog uitgeroepen tot ondernemers van het jaar, blijkt dinsdag failliet te zijn verklaard.

Volgens zakenblad Quote heeft de vennootschap op het laatste moment nog een naamsverandering ondergaan naar Vallea Michi. Partner Bernd Damme had het bedrijf dit voorjaar al verlaten.

Waarde creëren op een 21e-eeuwse manier. Via antimarketing bijvoorbeeld: als het uit is om stropdassen te dragen, dan zijn er altijd mensen die tegen de stroom in gaan. Stropdassen noemden ze trouwens liever ‘dassen’. De mensen die het cool maken om dassen te dragen, zullen het merk groot maken, zo dachten Damme en Pelle nog in 2012.

Bij de start in oktober 2011 werd een helikopter ingezet om gasten op te halen. Het bedrijf heeft het net twee jaar volgehouden.  De oorzaak van het faillissement is niet bekend.

Het duo had eerder ondernemingen opgezet. Damme startte in 2006 Eye-Wear, die online merkzonnebrillen voor twintig procent onder de adviesprijs die offline brillenwinkeliers aanbood. Steijn Pelle runde ELF Entertainment, dat discoshows in Nederland organiseerde.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond