Industry Wire

Geplaatst door Doosopmaat.nl

Doosopmaat.nl sluit overeenkomst met TNT Post Pakketservice

Een op maat gemaakte doos biedt voordelen voor zowel TNT als haar klanten. Men worstelt niet langer met het vinden van de juiste formaat doos. Bovendien raken goederen in een op maat gemaakte doos minder snel beschadigd.

Een gemiddeld pakket bestaat voor minimaal 25% uit lucht en opvulmaterialen. Hier valt dus een forse milieuwinst te behalen. Een doos op maat betekent minder afval en een kleiner transportvolume, waardoor weer een efficiëntere distributie mogelijk is.

Eelco Simon, Marketing Manager van TNT Post Pakketservice:
“Met deze samenwerking kunnen we als ‘e-commerce partner’ een oplossing bieden aan webwinkeliers die worstelen met het vinden van het juiste verpakkingsmateriaal voor de te verzenden producten. Met een doos op maat wordt het versturen van een pakket nog makkelijker. Zowel bij TNT Post Pakketservice als Doosopmaat.nl staat de wens van de webwinkelier centraal en daarom zijn wij erg blij met deze samenwerking.”

Over Doosopmaat.nl
Doosopmaat.nl is een webshop van PitS Verpakkingen (naast Brievenbusdoosje.nl). PitS Verpakkingen is een sterk groeiend productiebedrijf dat transportverpakkingen maakt. Haar grootste kracht ligt in het leveren van kleine series op maat gemaakte dozen.
Momenteel zijn er 8 mensen werkzaam in het bedrijf. Het bedrijf is opgericht in 2003.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht