Agenda

Geplaatst door: Emerce

Deep dive Employer Branding

Datum
29 september 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
-
Organisatie
Emerce

Een sterke employer brand laat de mensen achter het bedrijf zien en maakt de cultuur in jullie bedrijf tastbaar. Het reflecteert wie jullie zijn als werkgever en waarom werknemers zo graag voor jullie werken. Een sterke employer brand maakt je bedrijf aantrekkelijk, zelfs voor talenten die niet actief op zoek zijn naar een andere baan.

Voor wie is deze deep dive?

Deze sessie is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, uitbouwen en onderhouden van een employer brand. In de deep dive werken we op strategisch niveau.

Omschrijving

We beginnen met essentiële kennis over LinkedIn en Employer Branding, vervolgens gaat iedere deelnemer aan de slag met het bouwen van de pilaren voor zijn of haar employer brand. Ook leer je hoe je de impact van je employer brand kunt meten.

Daarna zoomen we in op branding & content. Je leert hoe een sterke contentstrategie op LinkedIn eruit ziet. Aan de hand van voorbeelden analyseren we welke content goed werkt op LinkedIn. Als laatste onderdeel van de deep dive bespreken we hoe je interne ‘brand ambassadors’ kunt inzetten en mobiliseren.

We sluiten af met de “one next step” waarmee je de geleerde informatie in de praktijk gaat brengen.

Deel dit bericht