Agenda

Geplaatst door: Emerce

Deep dive Innovatieve Verdienmodellen

Datum
18 april 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Phone
-
Organisatie
Emerce
Wil jij je business stevig laten groeien dit jaar? Nieuwe verdienmodellen toetsen én ontwikkelen? Een mooi voornemen, maar waar begin je? De workshop ‘Innovatieve Verdienmodellen’ kan je op weg helpen.
  • Ontdek wat er nodig is om te innoveren binnen je bedrijf.
  • Ontdek verschillende innovatieve verdienmodellen en leer hoe je ze toepast.
  • Met de opgedane kennis kun je gelijk aan de slag.

Omschrijving

Tijdens deze workshop doe je eerst kennis op aan de hand van theorie en relevante praktijkvoorbeelden. We duiken samen in de 55 verdienmodellen van St.Gallen. Daarna ga je zelf aan de slag en pas je met opdrachten het geleerde gelijk toe op je praktijk.

Ga aan de slag en kijk met een frisse blik naar je concept, portfolio en/of organisatie.  Krijg handvatten, tools en de juiste mindset voor groei en bereik voor jezelf en je organisatie de volgende fase.

Je sluit de sessie af met een hoofd vol nieuwe ideeën en mogelijkheden die tot de Next Big Thing binnen je eigen bedrijf kunnen gaan leiden. Eerdere deelnemers koppelen terug dat ze soms een dag later al grote stappen hebben gemaakt.

Voor wie?

De workshop is geschikt voor ondernemers, CEO’s, CMO’s, COO’s, Marketing Managers, Product Owners en andere professionals die kansen ruiken maar niet goed weten waar ze moeten beginnen.

Kortom: voor iedereen die handvatten, tools en de juiste mindset voor groei nodig heeft om zichzelf en de organisatie naar de volgende fase te brengen.

Deel dit bericht