Agenda

Geplaatst door: ilionx

Duik in de wereld van hyperautomation & integration

Datum
12 oktober 2023
Plaats
Maarssen
Locatie
InnStyle 2.0, Herenweg 55, 3602 AN Maarssen
E-mailadres
mligthart@ilionx.com
Phone
+ 31 88 059 05 90
Organisatie
ilionx

Liggen er binnen jouw organisatie onbenutte kansen om complexe of inefficiënte processen en systemen te optimaliseren? Organisaties zetten al mooie stappen op het gebied van AI, workflow, integratie en RPA. Maar wat als je meerdere technieken inzet? Hyperautomation combineert bestaande technieken en zet daarmee de mens door technologie in de hoogste versnelling! Hét thema op het gebied van procesoptimalisatie en krapte op de arbeidsmarkt waar iedere organisatie mee te maken heeft of gaat krijgen.

✔ inspiratie opdoen ✔ handvatten krijgen ✔ netwerken ✔ kennis delen

Laat je inspireren op donderdag 12 oktober
Benieuwd naar hyperautomation? Wat houdt het precies in? Hoe kun je het toepassen in je eigen organisatie? Wat levert het op? Waar begin je? Op donderdag 12 oktober vindt het hyperautomation & integration event van ilionx plaats en daar nodigen we je van harte voor uit.

Tijdens dit inspirerende event delen we onze praktische inzichten en gaan we in gesprek met gelijkgestemde professionals uit diverse branches. Onder leiding van inspirerende sprekers en experts komen de voordelen en nieuwe inzichten van deze business gestuurde aanpak aan bod. In de break-outs maken we onderscheid tussen de opbrengsten en bouwstenen van hyperautomation.

Deel dit bericht