Agenda

Geplaatst door: Intraservice Benelux office IFEMA Madrid

Global Robot Expo

Datum
30 november 2022
Plaats
Madrid
Locatie
IFEMA Madrid
E-mailadres
info@intraservice.nl
Phone
+31 (0)180 321346
Organisatie
Intraservice Benelux office IFEMA Madrid

Bij GR-EX | Global Robot Expo is alles te vinden op het gebied van 4.0-industrie, automatisering, kunstmatige intelligentie en robotica. Samen met het GR-EX World Congress, waar toonaangevende experts uit de sector hun kennis en ervaringen delen, is dit commerciële evenement de ideale plek om in contact te komen met leveranciers, distributeurs en potentiële klanten. Tijdens de vorige editie van GR-EX ontvingen 150 exposanten meer dan 11.000 bezoekers uit 45 landen.
Daarnaast wijdt dit congres ook een gebied aan alle nieuwe robottoepassingen en technologieën, die nu al beginnen te domineren in de meest uiteenlopende sectoren zoals geneeskunde, landbouw, milieu, transport, noodsituaties, veiligheid, ruimtevaart of energie.
Dit jaar lanceert IFEMA Madrid ook de eerste editie van het congres International GR-EX Intelligence, met alle mogelijkheden voor innovaties in kunstmatige intelligentie (AI).
Voor meer informatie over deelname/bezoek, neem contact op met INTRASERVICE het Benelux-kantoor van IFEMA MADRID voor kosteloze assistentie en service.

Deel dit bericht