Agenda

Geplaatst door: ilionx

Kom op 4 juni alles te weten over Data & AI

Praktijkverhalen en verrassende inzichten
Het event biedt voor bezoekers de uitgelezen kans om hun kennis te vergroten, inspiratie op te doen en waardevolle connecties te leggen. De dag wordt geopend door Jan Veltman, CEO van ilionx, en Joost Henskens, CEO van Inergy – onderdeel van ilionx. Daarna zal Intergamma – de organisatie achter GAMMA en KARWEI – vertellen over hoe het aan een datagedreven toekomst bouwt. Ook andere toonaangevende klanten, zoals Engie, Noorderbreedte en SMT Shipping, delen hun ervaringen en werpen een blik op de toekomst van data en AI. In break-out sessies vertellen zij over hun ervaringen en plannen.

Jarno Duursma over verbeeldingskracht
De dag wordt afgesloten met Jarno Duursma, dé AI-spreker van Nederland en schrijver van vier boeken over onder andere AI. Hij gaat met zijn verhaal in op de invloed van AI-software op de verbeeldingskracht. Tegelijkertijd maakt Jarno zijn publiek bewust van de risico’s van AI-software, komen er voorbeelden van AI-tools aan bod en vertelt hij hoe die te gebruiken. Uiteraard is er na afloop nog tijd om te netwerken tijdens de borrel.

Locatie en programma
Het event vindt plaats op dinsdag 4 juni bij Liemès in Utrecht (The Wall). Het programma start om 9:30 uur en eindigt om 17:00 uur.

Programma
09.30 – 10.00 Inloop
10.00 – 10.40 Plenaire opening door ilionx en Intergamma
10.40 – 11.00 Break
11.00 – 12.00 Break-out sessies
12.00 – 13.15 Netwerk- en inspiratielunch
13.15 – 14.30 Break-out sessies
14.30 – 17.00 Plenaire afsluiting Jarno Duursma en netwerkborrel

Deel dit bericht