Agenda

Geplaatst door: Emerce

Masterclass Succes met Start-ups

Datum
8 november 2023
Plaats
Online classroom
Locatie
Online classroom
E-mailadres
academy@emerce.nl
Organisatie
Emerce

Waarom groeit de ene start-up uit tot een miljardenbedrijf terwijl de andere mislukt? Wat maakt je startup tot een succes en hoe vergroot je dat succes? Dat is de kernvraag van deze masterclass. Leer de sleutelfactoren van startup succes en krijg concrete handvatten om je bedrijf te laten versnellen.

Voor wie?

Deze masterclass is speciaal ontworpen voor ambitieuze founders en ondernemers die vastberaden zijn om hun start-up naar een grote hoogte te brengen. Of je nu streeft naar snellere groei, het vergroten van winstgevendheid of het creëren van meer  impact, deze masterclass biedt jou de kennis en handvatten die je nodig hebt. Sluit je aan bij een gemeenschap van gelijkgestemde ondernemers en bouw samen aan een succesvolle toekomst voor je start-up.

Omschrijving

Het starten van een bedrijf is een uitdagend avontuur waarbij ondernemers al hun passie en energie inzetten om een concreet probleem op innovatieve wijze op te lossen. Tijdens deze masterclass leer je de cruciale aspecten, zoals product-markt fit, tractie, teamontwikkeling en het ophalen van funding, om het succes van je start-up te vergroten.

Je leert tijdens deze masterclass hoe je aan de hand van vier dimensies – purpose, profit, people en product – kunt bepalen of een onderneming excelleert op het gebied van groei, winstgevendheid en maatschappelijke impact. Verwacht een hands-on en resultaatgerichte masterclass, met praktische inzichten aan de hand van real-life ervaringen en succesvolle cases.

Ga actief aan de slag met je eigen onderneming, ontdek belangrijke mogelijkheden voor verbetering en leer hoe je het succes van je startup kunt vergroten. Je ontvangt het boek “De start-up scorecard” gratis bij deelname aan de masterclass.

Maximaal 12 deelnemers.

Deel dit bericht