Fleur de Groot
  • Fleur de Groot

  • 2 artikelen
  • 63.481 views
  • 1 reactie

Fleur de Groot

Werkt bij
VODW
Functie
Senior Consultant
Twitter
@VODW
Linkedin
https://nl.linkedin.com/in/fleurlouise...

Fleur helpt klanten van VODW op het gebied van business strategie, organisatiedesign en transformatie management. Ze is een enthousiaste en analytisch sterke adviseur met een passie voor het oplossen van strategische vraagstukken met een menselijke component. Ze past hierbij inspirerende voorbeelden van binnen en buiten de branche van haar opdrachtgever toe. Ze maakt commerciële organisaties toekomst proof met haar doorvertaling van het ‘Agile Manifesto’ naar vernieuwende organisatieontwerpen.

Voordat Fleur bij VODW werkzaam was, heeft ze ervaring opgedaan op het gebied van branding, strategie en marketing als brand manager bij Procter & Gamble. Fleur is cum laude afgestudeerd in Entrepreneurship, Strategy and Organisation aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Artikelen van Fleur de Groot

  • 14 april 2017 13:34

Vijf valkuilen om te vermijden bij agile transformatie

Succesvol agile* werken vergroot volgens de theorie de productiviteit, klantgerichtheid, flexibiliteit, medewerkerstevredenheid en zichtbaarheid van werkstromen en deliverables. Dit is ook wat bedrijven in de praktijk ervaren volgens het wereldwijde ‘State of Agile’ onderzoek van Version One**. In Nederland zien wij ook successen, zoals bij ING, Eneco en Achmea. Agile werken is here to stay, maar kent ook haken en ogen.

  • 13 juni 2016 15:00

De marketeer van het nieuwe marketingtijdperk: zes valkuilen om te vermijden

Hoe belangrijk is vakkennis voor een succesvolle commerciële organisatie? Afgelopen week waren we via social media allemaal getuige van de wat onhandige uitspraak van de persvoorlichter van Capgemini. ‘Als je jezelf leuk kunt opmaken en je kunt jezelf leuk stylen, dan kun je ook een gave website maken.’ ging viral en zowel mensen als merken haakten massaal in.