Hans Reinhart
  • Hans Reinhart

  • 4 artikelen
  • 315.929 views
  • 3 reacties

Hans Reinhart

Werkt bij
Unitt Nederland N.V.
Functie
Managing Director
Twitter
@HansR_Unitt
Linkedin
http://nl.linkedin.com/pub/hans-reinha...

Hans Reinhart is als Managing Director van Unitt verantwoordelijk voor de Nederlandse organisatie en de lokale strategie, sales en marketing.

In die hoedanigheid fungeert hij tevens als sparringpartner voor klanten om hun individuele ICT-strategie te helpen formuleren, waarbij hij gebruik maakt van een ruime ervaring in cloud computing en managed hosting services.

Met een bedrijfseconomische achtergrond en 14 jaar ervaring in technisch-commerciële functies, vervulde Hans in het verleden de rol van Business Development Manager bij BT ICT Solutions en meer recent bij Terremark. Hans ontplooit zijn activiteiten steevast op het snijvlak tussen commercie en technologie.

Artikelen van Hans Reinhart

  • 29 mei 2014 05:00

Cloud?… Let’s go Public!… En dan?

Behalve startups en andere jonge organisaties, nemen nu ook grotere bedrijven steeds vaker de beslissing om een publieke cloud in te zetten voor bedrijfskritische taken. Wat zijn de – mogelijk onverwachte – uitdagingen en keuzes waarvoor de verantwoordelijken komen te staan?

  • 29 januari 2014 09:20

Welke cloudarchitectuur is geschikt voor mijn business?

Centraal bij cloud computing staan de termen on-demand en self-service: het initiatief bij het aanwenden van IT ligt bij de gebruikers. De toepassingen worden aangeboden via een netwerk dat alomtegenwoordig is, in de meeste gevallen is dat het internet.

  • 17 januari 2014 12:59

Hoe lees ik een cloud SLA en waar moet ik op letten?

Een SLA omschrijft welk dienstenniveau men minimaal van een aanbieder mag verwachten, maar is bovendien een prima indicator van het vertrouwen dat de dienstverlener in de eigen dienstverlening heeft. Waar moet u aan denken bij het lezen van zo’n document en wat doet u met uw conclusies?

  • 13 januari 2014 09:18

Cloud computing en traditionele ICT: de hype voorbij

Na stormachtige ontwikkelingen blijkt de cloud in alle verschijningsvormen een welkome toevoeging aan de ICT-diensten die de moderne organisatie inzet voor haar bedrijfsdoelstellingen. Tegelijkertijd zie je dat de traditionele managed hosting en ouderwetse servicemodellen blijven voortbestaan en zelfs volop floreren.