Deel dit artikel
-

4G variant Apple Watch alsnog in Nederland verkrijgbaar

De 4G variant van de Apple Watch is binnenkort alsnog in Nederland verkrijgbaar. In België verschenen de 4G-modellen vorig jaar een maand na de release van de Apple Watch Series 6, maar Nederland moest wachten.

Reden voor het uitstel was dat de eSIM lange tijd niet ondersteund werd. Met de komst van Apple Watch Series 7 gaat dat alsnog veranderen.

De 4G variant van het horloge werkt onafhankelijk van de iPhone omdat het zijn eigen dataverbinding tot stand kan brengen.

T-Mobile heeft al toegezegd dat het 4G Apple Watch gaat introduceren in Nederland. Vodafone laat aan iCulture weten dat zij nog geen eSIMS voor het slimme horloge gaan leveren. KPN is dat wel van plan.

In andere landen betalen gebruikers 5 tot 10 euro per maand extra, maar in België verwerkt Telenet de kosten in de normale bundel.

Deel dit bericht

4 Reacties

karin

Er zullen velen weg gaan bij vodafoon je hebt gelijk HansNederveen ik ben ook al heel lang klant bij vodafone maar dan ben i ook weg

Raoul Zeilstra

Voor mij ook een reden om na 20 jaar maar eens naar Tmobile of KPN te gaan.

Marc

Lekker… vrijdag nog was de apple watch 7 cellular nog beschikbaar in de online shop van t-mobile. Nu is alles daarover verwijderd in de zakelijke shop. Alleen voor niet-zakelijke klanten is het te bestellen. Een rare gang van zaken. Hebben ze teveel gezeur met zakelijke klanten die een @work abonnement hebben? Het scheen alleen te werken bij een go abbonnement.

Nico

De mensen bij Vodafone Nederland kijken niet mee naar de wensen van de klanten en kunnen Tmobile en KPN niet bijbenen qua techniek en innovatie bijv de Apple Watch esim ondersteuning. Vodafone is ook zo oud.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond