Deel dit artikel
-

4G variant Apple Watch alsnog in Nederland verkrijgbaar

De 4G variant van de Apple Watch is binnenkort alsnog in Nederland verkrijgbaar. In België verschenen de 4G-modellen vorig jaar een maand na de release van de Apple Watch Series 6, maar Nederland moest wachten.

Reden voor het uitstel was dat de eSIM lange tijd niet ondersteund werd. Met de komst van Apple Watch Series 7 gaat dat alsnog veranderen.

De 4G variant van het horloge werkt onafhankelijk van de iPhone omdat het zijn eigen dataverbinding tot stand kan brengen.

T-Mobile heeft al toegezegd dat het 4G Apple Watch gaat introduceren in Nederland. Vodafone laat aan iCulture weten dat zij nog geen eSIMS voor het slimme horloge gaan leveren. KPN is dat wel van plan.

In andere landen betalen gebruikers 5 tot 10 euro per maand extra, maar in België verwerkt Telenet de kosten in de normale bundel.

Deel dit bericht

4 Reacties

Hans Nederveen

Hierdoor zal Vodafone een hoop klanten mislopen en/of kwijtraken. Ik zal zeker voor een andere provider kiezen]als Vodafone voor de kerst niet “meedoet” , en ben toch al zeker 25 bij Vodafone.

Klaas Vaak

Mee eens Vodafone zegt dat ze klantgericht zijn maar nemen elke keer een te afwachtende houding aan

karin

Er zullen velen weg gaan bij vodafoon je hebt gelijk HansNederveen ik ben ook al heel lang klant bij vodafone maar dan ben i ook weg

Nico

Vodafone loop qua techniek achter op KPN en T-Mobile… ik ben al sinds libertel bij vodafone… met nog steeds dezelfde mob nr… ook ik ga weg bij Vodafone… alleen voor de Apple Watch ondersteuning
“Hoezo VF denk mee met de wensen van de klant”..??

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond