Deel dit artikel
-

Adformatie neemt MobileMarketing.nl over

De website MobileMarketing.nl is overgenomen door Adformatie. Oprichter Richard Otto blijft zowel inhoudelijk als zakelijke intensief betrokken bij het blog.

Adformatie Groep, uitgever van onder meer vaktitels Adformatie, Communicatie en Tijdschrift voor Marketing, wil met de overname inspelen op de groei die mobiele marketing doormaakt.

MobileMarketing.nl is een nogal spartaans ogende site die ruim twee jaar jaar bestaat. De artikelen worden kosteloos door bloggers aangeleverd, net als bij Frankwatching. Over het bereik zijn geen gegevens bekend.

Oprichter Otto verdient zijn geld met het bedrijf Mobile Marketing Nederland, dat de Adformatiegroep reeds als klant had, naast de uitgeverij van de VARA, Samsung Mobile en Lectric Groep.

Het doel is om MobileMarketing.nl een plek te geven binnen het vernieuwde online platform van Adformatie Groep dat op dit moment wordt ontwikkeld.

Deel dit bericht

6 Reacties

August

Gefeliciteerd, mooie logische volgende stap in de goede richting.

Juriaan

Ik heb uit oprechte interesse de website van Mobile Marketing Nederland (www.mobilemarketingnederland.nl) bekeken en viel met tranen in mijn ogen van verbazing in mijn stoel achterover. Hoe kan het dat iemand die schijnbaar marketing professional is zo’n ongelofelijk amateuristische website heeft?
Met alle respect, maar ik zou als organisatie een online/mobile “marketing professional” met zo’n website volstrekt niet serieus nemen.
Dan zijn er volgens mij twee opties. Ofwel de beste man is helemaal niet zo’n professional, ofwel hij zou als de sodebliksem de (hopelijk) goede adviezen die hij zijn klanten geeft op zijn eigen website moeten toepassen, want dit is gewoonweg triest.

Richard Otto

True Juriaan, website had al aangepast moeten zijn, maar laat wat langer op zich. Hopelijk volgende week klaar.>> Responsive

Juriaan

@richard: sportief dat je zelf en op deze wijze reageert. En ik ben blij dat het niet de eerste van mijn opties was 🙂
Ik ga zeker kijken de komende weken, ben erg benieuwd.

Richard Otto

Hi Juriaan,
twas zo’n gevalletje van ‘vlug ff iets voor een weekje dr op zetten en vervolgens duurt het allemaal te lang voordat de echte website klaar is. Moet ook toegeven dat ik natuurlijk niets van websites bouwen en designen af weet. De nieuwe website is daarom ook netjes uitbesteed 😉

Richard Otto

Naast mijn eigen bureau website is inderdaad MobileMarketing.nl visueel ook geen wereldwonder. Verbeteringen worden komende tijd doorgevoerd op content en visueel niveau.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond