Deel dit artikel
-

Aggregator voor koopjessites

Het was te verwachten: een aggregator voor Nederlandse koopjessites zoals Groupon, Groupdeal en Sweetdeal. AlltheDeals.nl levert een totaaloverzicht van alle regionale en landelijke aanbiedingen in Nederland en daarbuiten.

Voor Jeroen Beijer is het nu nog een experiment, maar hij heeft de domeinnaam al in verschillende landen laten vastleggen, voor het geval het aan mocht slaan. AlltheDeals.nl filtert dagelijks aanbiedingen en kortingen van ruim tachtig websites.

Op de site kan de gebruiker zowel selecteren op stedelijk en landelijk niveau, als op negen persoonlijke hoofd- en subcategorieën. Hij kan de informatie desgewenst ook per e-mail ontvangen. Ook biedt AlltheDeals.nl de mogelijkheid om via sociale media, zoals Twitter, Facebook en Hyves, een interessante aanbieding direct te delen met vrienden.

De informatiestroom van koopjessite is inmiddels dusdanig, dat de consument gemakkelijk het overzicht kan verliezen, zegt Beijer. “Ik vergelijk het met de postbode die reclamefolders rondbrengt. Die gooit ook niet alleen de folder voor V&D door de brievenbus.”

Vooralsnog zijn er twee bescheiden inkomstenbronnen: advertenties (Google) en betalingen van affiliates. “Voor Nederland zal dat niet voldoende zijn, maar de bedoeling is dat we internationaal gaan”, zegt Beijer.

Beijer kan zich nauwelijks voorstellen dat Groupon en anderen hem als een concurrent zien. “Uiteindelijk sturen we iedereen naar de oorspronkelijke sites.”

Beijer heeft niet de primeur. DealsXL van Sanoma aggregeert de koopjes van dertig Nederlandse kortingssites en presenteert die ook gecategoriseerd.

Deel dit bericht

9 Reacties

André Scholten

Tja, je kunt de comments van dit artikel: http://www.emerce.nl/nieuws/sanoma-lanceert-koopjessite ook hier bij plaatsen…de zoveelste koopjessites-verzamelsite.

Peter

De site werkt niet erg prettig en het design oogt wat ouderwets.

Sepke

Deze site werkt wel prettig met categorisatie, search en ‘in de buurt’ functionaliteit. Ook in het buitenland. http://www.yoomine.nl

Mighty

Design is wel wat apart wat apart maar gelukkig wel weer eens wat anders dan al andere aggregator klonen. Daarentegen kan hier kan ik tenminste wel snel vinden wat ik zoek, kan ik van veel soortgelijke site niet zeggen…

Olivier

Betere link als die in het artikel. Leuke site dat Yoomine

Bram

Het knapste aan deze website is dat hij het heeft weten te schoppen tot nieuwsartikel op Emerce..

martini

En dit natuurlijk in tegenstelling tot mensen die alleen maar reageren om hun eigen site te pluggen & te linkspammen…

Sander Berg

Zeker niet de eerste (bij lange na niet) en zeker ook niet de laatste.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond