Deel dit artikel
-

Ambilight voor alle televisies

Philips maakt Ambilight geschikt voor alle televisies met de nieuwe Philips Hue Play HDMI Sync Box. Noem het een soort surroundsysteem voor verlichting.

Je plaatst de Sync Box tussen de tv en een willekeurig HDMI-apparaat. Dat kan een spelconsole, Blu-Ray-speler of laptop zijn. Je kunt tot 10 lampen aansluiten op je surroundsysteem en gebruikt de app om ze in te regelen.

Je kunt maximaal vier HDMI-apparaten aan sluiten op de Philips Hue HDMI Play Sync Box en het apparaat kan automatisch schakelen tussen deze vier kanalen, afhankelijk van welke op dat moment wordt gebruikt.

De Philips Hue Play HDMI Sync Box, die begin deze maand op de IFA is aangekondigd, is vanaf oktober exclusief via MediaMarkt te koop. Daar wordt hij ook gedemonstreerd. De adviesprijs bedraagt 249,95 euro.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

1 Reactie

Ramon

Er word gesproken over het aansluiten van 4 HDMI-apparaten op de box, en dan vervolgens aansluiten op de TV.

Echter, al mijn HDMI-apparaten zijn al aangesloten op mijn AV-Receiver. Is het mogelijk om de Sync Box aan te sluiten op de HDMI uitgang van de receiver, en dan van de Sync Box naar de HDMI ingang van de TV?

M.i. heeft het merendeel van de geïnteresseerden in een “licht-surround” ook al een “geluid-surround” middels een AV-Receiver.

Ik zie deze vraag nergens beantwoord op de officiële sites, en komt geregeld terug in diverse forums.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond