Deel dit artikel
-

Apple kondigt de nieuwe generatie AirPods Pro aan

Apple heeft de tweede generatie AirPods Pro aangekondigd. Deze beschikken over de nieuwe H2-chip, die volgens het bedrijf zorgt voor ongekende prestaties, zoals belangrijke upgrades voor actieve ruisonderdrukking en de Transparantie-modus.

De nieuwe audiodriver met minimale vervorming en de nieuwe versterker zorgen voor nog krachtigere bastonen en een kristalhelder geluid op nog meer frequenties, schrijft Apple.

Met Touch-bediening kun je media afspelen en het volume direct op de steel aanpassen. De AirPods Pro hebben ook een nieuwe oplaadcase en een extra formaat oortips, zodat je verzekerd bent van de perfecte maat. En bovendien gaat de batterij langer mee.

AirPods Pro (tweede generatie) kunnen vanaf vrijdag 9 september online en in de Apple Store-app worden besteld en liggen vanaf vrijdag 23 september in de winkel.

AirPods Pro (2e generatie) zijn verkrijgbaar voor 299 euro. AirPods (3e generatie) met Lightning-oplaadcase zijn te koop voor 209 euro. AirPods (3e generatie) met MagSafe-oplaadcase zijn nog steeds verkrijgbaar voor 219 euro.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond