Deel dit artikel
-

Beerwulf, Go Lemon en Spiru genomineerd Shopping Award Beste Starter

De drie start-ups Beerwulf, Go Lemon en Spiru zijn genomineerd voor een Shopping Award in de categorie Beste Starter. De winnaar wordt op 28 maart bekendgemaakt tijdens de uitreiking van de Shopping Awards in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Kanshebbers zijn elk niet ouder dan twee jaar en gezeteld in Nederland. Er zijn verder weinig overeenkomsten tussen de drie kandidaten voor een Shopping Award.

Beerwulf, van het Heineken-concern, verkoopt speciaalbieren via het web en is voor de tweede keer genomineerd. Go Lemon biedt een totaal ander concept: iPhones en iPads via een lease-abonnement. Niets anders. De nummer drie in de alfabetische lijst is Spiru, een showcase van shopbouwer Norex uit Groningen. De winkel is gespecialiseerd in spirituele producten.

De Beste Starter Award is bedoeld om startende webshop een platform te bieden waarop zij zich kunnen presenteren. Op 4 maart presenteren de genomineerden hun cases en op basis daarvan kiest de vakjury uiteindelijk wie de award in ontvangst neemt.

Vorig jaar ging de prijs voor Beste Starter naar kledingplatform Otrium.

Foto: Yi Wang (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond