Deel dit artikel
-

Bekende vlogger draagt nieuwe tv-campagne L’Oréal

Beautyvlogger Monica Geuze is de hoofdpersoon in een nieuwe reeks tv-commercials van L’Oreal. Het fundament van die reclames ligt echter niet op tv, maar op videoportal Haarverhaal.nl.

Vandaag gaan de commercials live op de zenders de BrandDeli exploiteert. Dat zijn TLC, MTV, de FOX-zenders en 24Kitchen. Monica Geuze vertelt daarin korte verhaaltjes met tips en uitleg over hoe om te gaan met haar.

De clips zijn ook te zien op Haarverhaal.nl, dat onderdeel is van het platform Makers Channel. BrandDeli voegde dat in juni aan zijn portfolio toe en breidde daarmee zijn online bereik uit.

Op Makers Channel publiceren bekende YouTube-vloggers video’s die niet op YouTube verschijnen. Het zijn exclusieve producties, wat fans moet lukken en daarmee adverteerders. De online producties worden bij gelegenheid ook doorgezet naar de tv-zenders waarvoor BrandDeli de exploitatie doet.

Bezoekers van Haarverhaal.nl, vrouwen tussen twintig en 35 jaar kunnen vanaf de site ook direct doorklikken naar bol.com of het Kruidvat om de getoonde items te kopen. bol.com linkt naar de afzonderlijke items, het Kruidvat naar een algemene landingspagina.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond