Deel dit artikel
-

Beursgang.nl spreekt met Nina Brink

De site IPO/Beursgang.nl heeft een telefonisch interviewtje weten te houden met Nina Brink. Een goede stunt van de nieuwe site, die vanaf vandaag online is. Brink zegt het jammer te vinden dat er zoveel commotie is over de situatie.

Verslaggeefster Marieke Los belde Nina Brink thuis op. Het gesprek is in wav en mp3-formaat op de site te horen. Ook is er een transcriptie. Enkele citaten:

[Verslaggeefster:]" Maar ik wil gewoon heel graag weten hoe het met u gaat. En wat u gaat doen en wat u met uw tijd doet op dit moment."
[Brink:] "Ik wil erg graag iedereen te woord staan, maar ik heb van de oude raad van commissarissen opdracht gekregen om dat niet te doen en dat is gewoon mijn probleem. Ik voel mij al erg onbehaaglijk dat ik dat niet kan doen, maar het is nou eenmaal zo. Dus ik weet niet wat jouw vragen verder waren, ik zal ze noteren en dan geef ik het door aan het World Online pr-bureau."

[Verslaggeefster:]"Mijn vragen waren die ik net heb gesteld, puur persoonlijke vragen. Ik begrijp dat u daar geen antwoord op kunt geven, maar ik denk ook niet dat iemand van de pr-afdeling van World Online er antwoord op kan geven."
[Brink:] "Nou ja, ik vind het jammer dat er zoveel commotie is over de situatie, want ik denk dat het beter is voor, voor World Online én voor de beleggers, dat er minder commotie is, want dan heeft het aandeel de kans om te herstellen. En dat geldt natuurlijk allezins voor iedereen die geinvolveerd is: hoe meer men zo agiteert, hoe minder dat dat gebeurt, dat antwoord kan ik wel geven. Dus dat vind ik jammer. En hoe het met mij gaat? Ik voel mij niet, eeehhhjaaahhheeehhhh, joviaal. "

Beursgang.nl is een initiatief van investeringsmaatschappij NMDO van Hans Perukel (ex-OTS). De site richt zich op consumenten die meer willen weten over de nieuwe economie. Er zijn acht redacteuren, merendeels freelancer.

Hoofdredacteur is Annemie de Vries (ex-VNU). De Vries:"We willen de menselijke kant van de IPO's laten zien. We bieden elke dag nieuws en wekelijks interviews en achtergronden." In september moet er ook een gedrukt magazine gaan verschijnen.

Deel dit bericht

2 Reacties

Henk Rijmers

Dit lijkt me overbodig, er is toch al een site die gespecialiseerd is in beursgangen? Die hielp ook de beleggers in world online: Emissies.com. Die doen tenminste wat ipv alleen maar interviewtjes houden. Groeten,Henk

Ton Smit

Wat een volstrekt overbodig en totaal voorspelbaar "interview" met Nina Brink. Er zijn GEEN vragen gesteld en er zijn GEEN antwoorden gegeven. Ze hebben haar gewoon acht seconden aan de praat gehouden nadat ze de telefoon opnam. Wat staat er nu eigenlijk??

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond