Deel dit artikel
-

Big Brother ook live te volgen op Vodafone-mobieltje

Vodafone klanten kunnen de verrichtingen van de bewoners in het Big Brother huis al bekijken op hun Vodafone live! UMTS telefoon, vier dagen voordat de eerste aflevering zondagavond op televisie te zien is. Dat zegt Vodafone.

Bovendien kunnen Vodafone live! umts-klanten iedere minuut van de dag, 24 uur per dag, 7 dagen per week, via hun mobiele telefoon volgen wat er in het Big Brother huis gebeurt via live beelden van vaste camera’s die op strategische plekken in het huis staan opgesteld.

Het is de eerste keer dat het televisie programma Big Brother ook via de mobiele telefoon te bekijken is. Vodafone biedt klanten naast de 24 uur live opnames ook dagelijkse samenvattingen en hoogtepunten aan van de ontwikkelingen in het huis die op ieder moment mobiel te bekijken zijn.

In de komende weken voegt Vodafone aan dit aanbod ook Big Brother geluidsfragmenten en mobiele Big Brother games toe via Vodafone live! Realtones en Games. Voor tien minuten kijken naar Big Brother betalen Vodafone klanten op dit moment slechts 50 Eurocent.

Met deze samenwerking zetten Endemol, Talpa en Vodafone wederom een stap in het cross-mediaal aanbieden van TV formats, aldus Vodafone. Eerder sloot Vodafone een overeenkomst met Talpa om de televisieprogramma’s vanaf de aanvang van de nieuwe zender ook direct op mobiel aan te bieden.

Vodafone-klanten kunnen op dit moment kiezen uit meer dan 20 televisie programma’s en kanalen, waaronder het NOS Journaal, RTL Nieuws en CNN, Eurosport, MTV en 2GOTV.

Deel dit bericht

3 Reacties

Robert

Hoeveel klanten zou dit nou daadwerkelijk bereiken? Is het bereik van UMTS nou echt de moeite waard?  Dat is wellicht iets dat ik afgelopen vrijdag had moeten vragen aan Edwin Tromp, maar als iemand hier daar duidelijkheid over kan verschaffen: graag.

Hans

Waarom zorgt Vodafone niet eerst voor een fatsoenlijk GSM bereik voordat ze zich met dit soort spielerei inlaten.

jos aalders

Wat is er toch met de Nederlandse denkwijze? Gezondheid BB-Baby wel degelijk in gevaar!Ziet niemand dan het gevaar wat er schuilt bij deze zwangere moeder in BB,dan heb ik het nog niet eens over of het wel of niet mag door de wet(kinderarbeid).Het is daar een hoop stres,en dat zal de aankomende baby dus ook geen goed doen! Er zullen woorden wisselinge plaats vinden.ruzie stress en geschreeuw,dus u raad het al ook Zorro en zijn familie4justice waken ook over dit kind! Dus Moeder in BB ga er weg als u echt van uw kind houd! Laat u eens informeren over de gevolgen die het kan hebben,ook na de geboorte! Mocht u het nog niet weten uw ongeboren vrucht krijgt mee wat er gebeurd,met alle gevolgen van dien! Voorkom stress! Stress is namelijk net zo ongezond als roken of drinken. Maak je dus niet druk tijdens de zwangerschap. En je omgeving heeft de taak om jou enigszins te ontzien.  Mvgr Jos aalders Zorro familie4justice Nog wat belangrijke Info:Regels en tips voor een gezonde zwangerschapAls u zwanger bent, kunt u zich het beste houden aan een aantal gouden regels. Maar het leven is meer dan regels volgen alleen en daarom geven we ook tips over de manier waarop u met deze regels om kunt gaan.  ga niet lijnen Voorkom stressgebruik in principe geen medicijnen (zie : Product-informatie: medicijngebruik rook niet en gebruik geen drugs vermijd straling (magnetron, röntgenfoto's, etc.) vermijd blootstelling aan chemicaliën doe matig met koffie drink geen alcohol blijf zolang mogelijk sporten en bewegen, zonder te overdrijven mijd zieke mensen ga op tijd naar bed De belangrijkste tip die we kunnen geven, is om niet al te krampachtig om te gaan met deze gouden zwangerschapsregels. Het is belangrijk om te weten waar de regels vandaan komen, zodat u zelf kunt beslissen of u zich zorgen moet gaan maken als het niet lukt om ze strikt te volgen.  De eerste vijf regels zijn onbespreekbaar: als je die niet volgt, loopt je ongeboren kind gevaar. Punt uit. Het risico is vermijdbaar, sjoemel dus niet.  Mvgr J.Aalders Rietgansplein 23 6883-DT Velp-gld Nederland Tel 0268440431 Mob 0610722063 http://www.kinderombudsman.nl  www.partijrechtenkind.nl http://www.familie4justice.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond