Deel dit artikel
-

Blueprint Media samen met Unruly in de Benelux

Marketingtechnologie-bedrijf Unruly en creative agency Blueprint Media gaan samenwerken om te voldoen aan de groeiende vraag naar de creatie en distributie van branded content. En de onderneming wordt de officiële reseller in de Benelux van Unruly.

Samen met Unruly wil Blueprint Media merken helpen met het creëren en distribueren van content; van Vine-clips en Instagram-teasers tot volledige documentaires.

‘Zelfs merken die beschikken over fantastische content, kunnen niet verwachten dat deze zomaar viraal gaat. Er is teveel concurrentie die allemaal dingt naar de aandacht van dezelfde online kijker, zowel van merken als vrienden en familie in de verschillende social feeds. Een wetenschappelijke, data gedreven benadering van contentcreatie en -distributie is daarom een must,’ zegt Victor Bakhuis, managing director van Blueprint Media.

Marketintechnologie-bedrijf Unruly specialiseert zich in socialvideomarketing, met als klanten Dove, Coca-Cola, Vodafone, Microsoft, Warner Bros. en Adidas.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond