Deel dit artikel
-

Bobshop lanceert webwinkel in België

Bobshop, onderdeel van Foppen, is nu ook met een webwinkel actief in België. Daar biedt het een kleine 6000 producten, waaronder specifiek Belgische producten, zoals wijnkoelkasten en computers met een azerty-toetsenbord.

Een bestelling geplaatst voor 22.00 uur, ook op zondag, wordt volgens de onlinereailer de volgende dag kosteloos afgeleverd. De Belgische consument de bestelling ook ophalen bij 830 Kiala-afhaalpunten. Bovendien biedt Bobshop de service om onder andere witgoedapparaten, televisies en computers thuis bij de consument aan te sluiten.

De webwinkel beschikt tevens over een tablet- en mobiele websiteversie, waarbij de handelingen van productpagina, naar winkelmandje en het betaalproces ‘overzichtelijk te doorlopen zijn’. Speciaal voor de Belgische consumenten zijn de betaalmethoden uitgebreid met MisterCash en Maestro. Daarnaast beschikt Bobshop over het BeCommerce-certificaat.

Dagelijks bezoeken vele duizenden consumenten de website, waardoor Bobshop in snel tempo is uitgegroeid tot één van de grootste online warenhuizen in consumentenelektronica.

Deel dit bericht

2 Reacties

Fuva

Dat is nou nog eens een service!

Milou

Zijn ze nog bezig met uitbreiden?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond