Deel dit artikel
-

Ook Centerparcs lanceert app

Center Parcs heeft een app gelanceerd met het volledige actuele aanbod van activiteiten en faciliteiten op een park, inclusief prijzen en aanvangs- en openingstijden.

Het ontwerp van de app voor iPhone, iPad en Android is in nauwe samenwerking met Center Parcs bedacht en gerealiseerd door de Toekomst in communicatie. Dat bureau werkt onder meer voor Whirlpool, Bauknecht, BDO en Readers Digest.

De Toekomst heeft met de app meer willen maken dan een digitale vertaalslag van de village maps die iedere bezoeker bij aankomst ontvangt. Het grote pluspunt van de app is volgens het bedrijf dat vakantiegangers al vóór hun bezoek uitgebreide informatie beschikbaar hebben en daarmee alvast plannen kunnen maken.

Vooraf en tijdens een verblijf in een park is het voortaan eenvoudig om locaties, openingstijden en activiteiten te vinden. Ook kunnen gebruikers van de app actuele informatie en interessante aanbiedingen ontvangen.

Volgens Michel Busman, Director Business Development van Center Parcs is de digitale village map een volgende stap in het optimaliseren van de communicatie met de gasten. En het is zeker niet de laatste innovatie die we in gedachten hebben, vervolgt Busman. Aan uitbreiding wordt reeds gewerkt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond