Deel dit artikel
-

CES: Mikken & klikken met Canon IXUS

Mikken & klikken, zo noemt Canon zijn IXUS-serie camera’s. De familie is weer eens uitgebreid, dit keer zelfs met een bijbehorende printer.

De IXUS is een beetje de iPhone van Canon. Ondanks concurrentie van smartphonecamera’s blijft dit model maar verkopen, niet in de laatste plaats vanwege het opvallende design.

Daar zijn nu nieuwe modellen aan toegevoegd. De IXUS 285 HS, IXUS 175 en IXUS 180 zijn uitgerust met een groothoeklens en beschikken over resp. 12x, 8x en 10x optische zoom. Met Zoomplus zijn deze vergrotingen nog verder te vergroten.

De drie modellen hebben ook een speciale Video Record-knop en Intelligent Image Stabilizer-technologie voor beeld stabilisatie. De IXUS 285 HS maakt zelfs een einde aan nabewerking van je opnamen: Story Highlights stelt je in staat je herinneringen op het scherm te bekijken en de juiste opnamen te selecteren.

Of te delen. Met de Wi-Fi- en Dynamic NFC-functie kun je de camera tegen een compatibele smartphone of opslagapparaat houden. Daarnaast heeft Canon een eigen opslagcloud irista.

De SELPHY CP1200 is de naam van de nieuwe printer van Canon. De Dye-sub-technologie biedt keuze uit vier afwerkingen van je print, zodat je geen ander papier hoeft te plaatsen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond