Deel dit artikel
-

CFO Lex Mossel onverwachts weg bij ICOM

Chief Financial Officer Lex Mossel is vorige week per direct opgestapt bij ICOM. Beide partijen hullen zich in stilzwijgen over de reden van de breuk. Maurice de Hond, general partner van ICOM: "We konden gewoon geen overeenstemming bereiken over de voorwaarden voor continuering van het contract. Welke voorwaarden dat zijn, wil ik niet naar buiten brengen."

Half november 1998 werd Mossel één van de general partners van ICOM , de investeringsmaatschappij voor Internetbedrijven van founding father De Hond. Mossel was middels een jaarcontract met zijn management BV als CFO verbonden aan ICOM.

Het contract liep op 15 november 1999 af, en met ingang van de dag daarna is Mossel niet meer werkzaam voor ICOM. Mossel wil niet kwijt wat de reden voor zijn vertrek was, en weet ook nog niet wat hij nu gaat doen: "Ik zie wel wat er voorbij komt. Ik heb afgelopen jaar snoeihard gewerkt, en ga nu eerst een tijdje niks doen. Ik ga eerst naar Israël en Jordanië, om daar een beetje na te denken."

Op dit moment worden de financieel administratieve taken van Mossel tijdelijk waargenomen door Robert Guldemond van KPMG Interim Management, en wordt door ICOM een profielschets samengesteld voor een nieuwe CFO.

In de Raad van Commissarissen van het bedrijf is inmiddels Pieter van Hoogstraten benoemd tot voorzitter. Max ten Dam was voorzitter en is nu 'gewoon lid' geworden. Deze verschuiving heeft volgens De Hond niets met de kwestie Mossel te maken.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond