Deel dit artikel
-

Column: Vier stappen vooruit

Sam Stewart over het fingerspitzengefühl van de echte marketeer

Deel dit bericht

6 Reacties

Petr Radek

Ha, ha, heerlijk om te lezen dat er ook andere mensen de middelmatigheid die vooral onder marketeers heerst aan de kaak stelt. De marketeers met fingerspitzen gefühl zijn ook op 5 vingers te tellen: ) Ga door Sam!!!

Jean Paul Bos

Van mij mag Sam alle columns schrijven. Hij raakt elke keer weer de juiste plek aan. Helaas denken vele marketeers er anders over, logisch want zij moeten op komen voor hun vak en zichzelf in stand houden.

Jane Shearee

Door een collega werd geattendeerd op de aanwezigheid van Sam's woorden in de Emerce. Ik ben blij met deze tip. Graag zie ik meer van dit soort columns, marketing mensen zijn geweldig goed om problemen te zien en te maken. Het zijn echte trouble makers en daarom ook shooters. terwijl gezond verstand het beste is, maar als deze je in de steek laat door de condtionering en de kennis van je achtergornd, tja dan zou ik zeggen ga een lesje volgen bij Sam.

Rich Harrington

Goed stuk. Graag meer van dit soort visies.

Jens von Hoff

Graag nog meer stappen vooruit. Maar wel met besef van historie.Sam graag kom in contaqct met u.

Pjotr Chroinski

De heer Sam Stewart doet er beter aan om te gaan verhuizen. In Holland staat alles stil en worden toch geen beslissingen genomen, de enige die ze nemen zijn de consumenten.Holland is totaal afhankelijk van het butienland, de meeste plannen stranden in internationale politiek spelletje. 

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond