Deel dit artikel
-

Consumentenbond in zee met Kieskeurig.nl

De nieuwe productvergelijker van de Consumentenbond maakt voor zijn dagelijkse update gebruik van voorraadstatus en prijzen van Kieskeurig.nl.

Consumenten kunnen in ongeveer zeventig populaire productgroepen de prijzen van zo’n vijfhonderd webwinkels met elkaar vergelijken. De informatie is voor leden en niet-leden van de Consumentenbond toegankelijk en de gewenste producten zijn direct via de productvergelijker aan te schaffen.

Volgens directeur Bart Combée heeft de Consumentenbond voor Kieskeurig.nl omdat zij net als de Consumentenbond streven naar een betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening.

De webwinkels die zich aansluiten bij Kieskeurig.nl, worden gescreend op verschillende onderdelen en krijgen vanuit Kieskeurig.nl een beoordeling mee. Daarnaast voert men met enige regelmaat bereikbaarheidstesten uit.

De Consumentenbond vermeldt op zijn website welke online winkels het Thuiswinkel Waarborg of het Webshop Keurmerk hebben. Deze keurmerken hebben tweezijdige algemene voorwaarden afgesloten met de Consumentenbond en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie. afgesloten met de Consumentenbond en zijn aangesloten bij De Geschillencommissie.

Deel dit bericht

2 Reacties

Arjan

De Consumentenbond; voor mij het toonbeeld van een organisatie welke nog tienduizenden goedgelovige, oudere, volgers heeft. De onafhankelijkheid is ver te zoeken en hun verdiensten ondoorzichtig. Affiliatelinks in hun “leden” gedeelte, zelf energiedeals proberen te sluiten en zo verder… Iedere andere site of club zou dan direct als niet onafhankelijk worden afgeschilderd, de commerciele vrienden van de Consumentenbond komen er voorlopig nog mee weg.

Marcel

Ook voor mij krijgt de consumentenbond veel trekjes van een marktorganisatie die blijft profiteren van zijn onafhankelijke status. De nauwe banden met andere organisaties welke als onafhankelijk te boek staan zorgen voor veel vriendjespolitiek. De vraag is nog hoe lang de consumentenbond zijn imaga als onafhankelijk kan behouden…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond