Deel dit artikel
-

Contentcamera om analoge whiteboards digitaal te maken

Logitech Scribe is een nieuwe whiteboardcamera met AI die whiteboards van 1,8 op 1,2 meter kan vastleggen en realtime tonen aan anderen via Zoom, Teams en Pexip.

Deelnemers in de vergaderruimte kunnen de content op het whiteboard delen in videovergaderingen door op de draadloze knop te drukken die bij Scribe meegeleverd wordt of door op de onetouch-controller, zoals de Logitech Tap, van de vergaderruimte te tikken.

Met behulp van ingebouwde kunstmatige intelligentie kan Scribe de presentator transparant maken, zodat deelnemers op afstand het whiteboard kunnen zien zonder dat er iets in de weg zit. Ook worden automatisch de kleuren van markeringen verbeterd zodat de inhoud gemakkelijker te lezen is. Scribe heeft zelfs de mogelijkheid om andere niet-digitale inhoud te detecteren, zoals Post-its, een vaak gebruikte tool tijdens brainstormsessies.

Logitech Scribe is beschikbaar in de Benelux voor 1299 euro. Logitech Scribe is op dit moment compatibel met Teams Rooms op Windows en Zoom Rooms. Ondersteuning voor Zoom komt na de lancering.

Om video's van Youtube te kunnen tonen, dienen analytische cookies en tracking cookies geaccepteerd te worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond