Deel dit artikel
-

Derde kabelaar Caiway verglaast complete netwerk

Kabelaar Caiway gaat zijn complete netwerk verglazen. Nog voor het einde van 2014 zal het overgrote deel van het Caiway-verzorgingsgebied voorzien zijn van glasvezel aan huis.

De investeringen komen voor rekening van CIF, een investeerder van beleggingsbedrijven en de Rabobank. CIF is met de acquisitie van CAIW en vorig jaar ook Cogas de derde traditionele aanbieder van kabeltelevisie in Nederland met 325.000 aansluitingen in onder meer Westland, Schiedam, Oudenbosch, Albrandswaard, Hendrik Ido Ambacht, Borculo, Hilvarenbeek, Markelo en het gebied van KabelMedia Brabant-Gelderland.

Door de verglazing kunnen snellere diensten worden aangeboden. CAIW komt volgende maand al met nieuwe pakketten met de hoogste download- en ook uploadsnelheden in gebieden waar al glasvezel aan huis aanwezig is, zoals de Haagse wijk Wateringse Veld en Krimpen aan den IJssel.

Deel dit bericht

2 Reacties

Mark

oud nieuws! Caiway geeft aan dat ze alles gaan vervangen, alleen is men nu al niet meer op schema. In de lente van 2013 zou Westland worden aangesloten en dat is al verplaatst naar de zomer. En ook dat is een grote vraag of men dit haalt volgens de medewerker in de Caiwayshop. Ik hou mijn hart de aankomende maanden vast!

Peter

Dus als ik het goed begrijpt krijgen we nog hogere snelheden in het wateringseveld?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond