Deel dit artikel
-

Documenten online drukken binnen twee dagen

Paspartoo.com start per 1 mei een nieuwe Internetdienst waarmee iedereen in Europa naar eigen wens documenten kan ontwerpen en laten drukken. De bestelling zal volgens het bedrijf binnen twee dagen bezorgd zijn.

Een brochure of poster zal geheel naar eigen smaak ontworpen en geillustreerd kunnen worden. Voor de illustraties is er keuze uit tienduizenden beelden en illustraties uit beelddatabanken, op daaraan gelinkte sites of de site van Paspartoo . Het bedrijf heeft momenteel een overeenkomst met tien portalsites, waaronder scrum.com . Dit aantal wil het bedrijf over enkele maanden uitgebreid hebben naar dertig sites.

De leveringstijd van de documenten ligt laag: het bedrijf belooft de bestelling binnen twee dagen te hebben bezorgd, dankzij een pan–Europees netwerk van drukkerijen. De site gebruikt Paspartoo/XS, een instrument om de productie te automatiseren. Het bestand wordt gestuurd naar een drukker in de buurt. Hierbij wordt gelet op de locatie van de gebruiker en het type product dat gevraagd wordt. Ook de kosten zijn volgens directeur David Amir lager. "Doordat wij geen opzetkosten rekenen is de consument goedkoper uit. Zelfs als er maar één poster besteld wordt".

Het is voor iedereen mogelijk om virtueel posters, brochures en visitekaartjes en dergelijk te bestellen, maar paspartoo.com richt zich voornamelijk op bedrijven. "Door de snelle levering is het voor ondernemingen mogelijk om brochures op korte termijn uit te geven. Ook is het makkelijker om documenten op Internet te bewerken en aan te passen, doordat het resultaat direct te zien is", aldus David Amir.

Hij ziet echter ook veel voordelen voor andere gebruikers van Internet. Zo kunnen Internetgebruikers bijvoorbeeld een poster bestellen van een hoogtepunt van een voetbalwedstrijd. Een dergelijke dienst heeft Paspartoo al op 12 maart jongstleden toegepast door een eenmalige samenwerking met Veronica Digitaal. Internetgebruikers konden door naar de formule1site te surfen, documenten creéren en ze illustreren met foto's van hun favoriete coureur.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond