Deel dit artikel
-

Duidelijk Internet moet LibertySurf van andere ISP’s onderscheiden

In de lange rij aanbieders van gratis Internet in Nederland is de provider Libertysurf aangeschoven. Het bedrijf zegt zich van de andere ISP's te onderscheiden door niet alleen gratis Internet aan te bieden, maar door Internet voor gebruikers gemakkelijker en duidelijker te willen maken. Vandaag begint een grootschalige reclamecampagne. Dit heeft het bedrijf tijdens een persconferentie ter gelegenheid van de introductie van LibertyService bekendgemaakt.

Libertysurf wil onder het motto 'drie keer gratis' een nieuwe weg op Internet inslaan. Naast gratis Internet biedt het bedrijf ook gratis telefoontikken tijdens daluren aan en een gratis helpdesk. "We zijn het eerste Internetbedrijf dat in Nederland gratis Internet biedt én een gratis helpdesk. Heel veel mensen vinden Internet niet gemakkelijk, bellen de helpdesk en krijgen een telefoonrekening die vijf keer zo hoog is en komen op portals waar ze niks aan hebben. Wij willen Internet juist duidelijker maken. Wij denken hiermee een grote groep gebruikers naar ons toe te trekken", aldus Tim Selman General Manager van LibertySurf Nederland tijdens de persconferentie.
"Ons streven is om aan het einde van dit jaar bij de top vijf van Nederland te horen".

Op de site van LibertySurf zullen verschillende rubrieken gecreëerd worden, waarmee het bedrijf elke bezoeker in de leeftijd van twaalf tot zestig jaar iets wil bieden. Het bedrijf zegt daarmee te streven naar eenvoud, overzicht en helderheid voor de consument.

LibertySurf Nederland is onderdeel van de Franse Internet Service Provider en telecomaanbieder Liberty Surf Group S.A. Het bedrijf is in Europa actief in onder andere Duitsland, Frankrijk en Engeland. LibertySurf zegt 63 miljoen pageviews in Frankrijk te hebben en 900.000 users. In Europa zou het aantal users 1.600.000 zijn.

Deel dit bericht

6 Reacties

Pim Hutjens

Ten eerste: ik lees op de site dat de helpdesk maar tot 1 juli van dit jaar gratis te bereiken is. Ten tweede: gratis surfen in de daluren … Ja lekker, dan zit 90 % van Nederland op z'n werk. Ten derde: duidelijk internet begint bij een duidelijke homepage. Op de site van Libertysurf staan banners over de tekst (notabene de voorwaarden en serviceuitleg tekst) heen geplakt. Een blunder natuurlijk. Ten vierde: de duidelijke rubrieken die voor eenvoud en duidelijkheid moeten zorgen bevatten tot nu toe enkel berichtjes aangeleverd door een derde partij (YourNews). Ik ben blij dat Nederland weer een nieuwe ISP rijker is met een unieke formule. Not.

hoeft niemand te weten

'Daluren zijn van 20:00 tot 6:00!!!! Dan zit 10% van alle Nederlanders op hun werk!!!! Libertysurf Rulez!!!!

Mista X

Ik wil ff reageren op het hierboven geplaatste reactie.Daluren zijn van 20:00 tot 6:00 in the morgen. Het zou een goede manier tegen files zijn om een groot gedeelte van de mark in de avond en nacht uren te laten werken, maar dit is niet het geval. 90 % zit NIET op zijn werk in de Daluren. Piekuren … oh ja! Ikzelf ben een tevreden Libertysurfer ! Nu ben ik bijvoorbeeld lekker aan het surfen, een heel weekend lang ZONDER telefoontikken ! Ik kan ook de mogelijkheid gebruiken om via Wanadoo te kabelen … NOT ! I'm a happy camper ! All ya be happy with this provider ! 4 real. 

Ronald

Ook weer allemaal beloften die niet waar gemaakt kunnen worden. Blijkbaar is het niet rendabel genoeg, en is ervoor gekozen om de aktiviteiten van Libertysurf binnen Nederland stop te zetten. Helaas, maar gratis internet blijkt dus voorlopig nog steeds niet te kunnen.

Richard

Het project is geloof ik mislukt.

just $oMe1

Ehhh en hoe te beginnen ….K vindt libertysurf wel goed als je eenmaal verbonden bentdat wil zeggen: het gaat redelijk snel.Alleen k vindt het jammer dat het gratis inbellen is opgeschorten ze vertellen er niet bij waarom (#jaaa?#)!!!! naja het zalallemaal wel k hoop dat het, het vlug weer doet.en al die onzin dat het in de werktijden valt van mensen ? misschien ishet wel bedoelt voor de jeugt tot 18 jaar ?? en niet voor dieoude zeurpieten (die kunnen internet zelf betalen)!! heheheCu Me

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond