Deel dit artikel
-

EDay 2012: de beste video-bloggers naast elkaar

Het is de toekomst voor organisaties als RTL en Google steekt honderden miljoenen dollars in kanaalontwikkeling. Videocontent begint volwassen te worden. Op eDay delen experts hun kennis.

Topexperts treffen elkaar dit jaar op eDay in een aantal ‘domes’ om rondom bepaalde thema’s te discussiëren en kennis te delen, ook met het publiek. Een van de thema’s is vloggen, videobloggen.

Over investeren, geld verdienen, produceren, doelgroepbinding en marketing spreken op 25 oktober in Rotterdam:

  • Mascha Feokistova (vlogger YouTube, beautygloss)
  • Gert-jan Lasterie (oprichter van Flabber.nl)
  • Vera Camilla (vlogger YouTube)

Marktontwikkelingen lieten afgelopen maanden zien dat video serieuze online business is geworden. Google investeerde al honderd miljoen in honderd partners die unieke videocontent produceren voor YouTube. Eenzelfde bedrag is onlangs bijgepast. De hoogwaardige YouTubekanalen worden vanaf deze week over Europa uitgerold. En, een ander voorbeeld, de voormalig CEO van Disney, Michael Eisner, tekende net een contract met Fremantle (RTL Group) voor de mondiale distributie van de unieke platformproducties van Vuguru. Zomaar twee ontwikkelingen die erop wijzen dat er iets gaande is.

Emerce eDay vindt dit jaar plaats op donderdag 25 oktober in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Dit keer voor het eerst met domes, snelkookpannen voor kennis en inspiratie.

Foto: bark (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond