Deel dit artikel
-

Eerste co-working ruimte innovatieve teams in Utrecht

Utrecht is een co-working space rijker: Forty Hub. Het is naar eigen zeggen de enige co-working ruimte in de regio die innovatieteams de mogelijkheid biedt om structureel of incidenteel hybride te werken. Het gaat om in totaal 60 werkplekken aan de Maliebaan 50 In Utrecht.

Forty Hub verhuurt plekken voor teams en startups die structureel een werkplek of kantoor zoeken. Teams die op een centrale plek eenmalig willen werken of samenkomen, kunnen ook bij de Forty Hub terecht. Voorwaarde is wel dat je een startup of innovatieteam bent.

De ruimtes zijn zo ingericht dat ze volgens Forty Hub uitnodigen tot actie, creativiteit en focus. De middenruimte (huiskamer) bestaat uit een keuken, een grote lunchtafel en verschillende zithoeken, waar teams elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Daaromheen zijn vijf ruimtes ingericht om creatief en/of gefocust met elkaar samen te werken, met alle voorzieningen die daarvoor nodig zijn (whiteboard, stiften, post-its, TV om te vergaderen of presenteren en een conference speaker).

Ook heeft de Forty Hub individuele belruimtes en een focus ruimte met scherm, muis en toetsenbord. Boven bevindt zich nog een dakterras dat kan worden gebruikt voor evenementen of borrels.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond